Nuorten Palvelu ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi Marja Pakarinen

Nuorten Palvelu ry:n hallitus valitsi uudeksi toiminnanjohtajaksi Marja Pakarisen, joka siirtyy tehtävään Eläkeliitosta. Pakarinen odottaa innostuneesti uutta tehtäväänsä ja haluaa olla työssään keskusteleva ja osallistuva.

– Aluksi on tietysti tärkeintä tutustua järjestön työntekijöihin, vapaaehtoisiin ja koko toimintakenttään. Uskon jakavani saman arvostavan ja lämpimän arvomaailman, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi hakeuduin tehtävään.

Pakarinen kertoo tulevien kuukausien olevan työntäyteisiä ja mielenkiintoisia. Tänä vuonna valmistuu uusi toimintastrategia ja ensi vuonna juhlitaan 50 vuotta täyttävää järjestöä.

– Nuorten Palvelulla on pitkä ja vaikuttava historia, joka on koskettanut monia. Keksimme varmasti juhlavan tavan kiittää ja muistaa vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja toimintaan osallistuneita nuoria matkan varrelta.

”Toiminnanjohtajan vaihtuminen tuo aina mukanaan muutoksia, mutta tärkeää on myös miettiä, mikä on hyvää, arvokasta ja säilytettävää”, toteaa Pakarinen. Vapaaehtoiset ja jäsenet ovat järjestötyön sydän. Vaikuttavuutta taas syntyy yhteistyöstä ja viestinnästä.

– Tavoitteenani on kehittää pitkäjänteisesti Nuorten Palvelun tekemää edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä.  Haluan myös panostaa yhteistyöverkostoihin ja viestintään, jonka keskeinen tavoite on nuorten äänen vahvistaminen.

Pakarinen on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja viimeistelee parhaillaan väitöskirjaa nuorten seksuaaliterveyden edistämisestä Tampereen yliopistossa. Hän on työskennellyt Eläkeliitossa projektipäällikkönä vuodesta 2013. Sitä ennen hän työskenteli vuosina 2006–2013 Hivpointissa kehittämispäällikkönä ja väliaikaisena toiminnanjohtajana. Pakarinen on toiminut myös opetus-, tutkimus- ja arviointitehtävissä.

 

Yhteystiedot 1.8. alkaen:

marja.pakarinen@nuortenpalvelu.fi

puh. 040 487 4806

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.