Etsivä Nettityö Online nuoria varten!

Etsivä Nettityö on nuorille suunnattu palvelu, jonne nuori voi tulla keskustelemaan nimettömänä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Etsivässä Nettityössä työskentelee kaksi nuorisotyön ammattilaista, joiden kanssa näitä asioita voi pohtia luottamuksellisesti. Keskustelun aihetta ei rajata mitenkään. On mielessä pyörivä asia pieni tai suuri, olet tervetullut. Etsivä Nettityö on suunnattu ensisijaisesti 15-25-vuotiaille. Meidät tavoittaa ihan tavallisilla, varmasti sinunkin käytössäsi olevilla some-välineillä.

Olemme Online su-ti iltaisin kello 20.00-23.30!

Online          Varaa yksilöaika            Haluatko verkkozempparin?

Varaa yksilöaika NettiEtsivälle

Onko mielessäsi jokin asia, josta haluaisit jutella Nettietsivän kanssa erikseen sinua varten varatulla ajalla? Tarvitsetko opastusta tai apua vaikkapa tukihakemuksen tms. täyttämisessä? Onko kaikille avoin ONLINE klo 20-23.30 liian myöhäinen ajankohta? Elokuun puolivälistä alkaen voit varata Etsivästä Nettityöstä myös yksilöajan. Lue lisää täältä.

Haluaisitko keskustella VerkkoZempparin kanssa?

VerkkoZemppari on vapaaehtoinen verkkotukihenkilö, kaveri, jonka kanssa voit keskustella luottamuksellisesti ja säännöllisesti netissä, samaan tapaan kuin NettiEtsivienkin kanssa. VerkkoZempparitoiminnasta voit lukea lisää täältä.

Skype-logo

AskFm-logo

WhatsApplogo-text-hor-color

WhatsApp -viestit: +358 40 505 2407

Kik Messenger: EtsivaNettityo

icon_mailto