Etsivä Nettityö ONLINE nuoria varten!

Etsivä Nettityö ONLINE on nuorille suunnattu palvelu, jonne kuka tahansa nuori voi tulla juttelemaan nimettömänä mieltä painavista asioista. Etsivässä Nettityössä työskentelee kaksi nuorisotyön ammattilaista, joiden kanssa voit pohtia asioita luottamuksellisesti. On mielessä pyörivä asia pieni tai suuri, olet tervetullut. Etsivä Nettityö ONLINE on suunnattu ensisijaisesti 15-25-vuotiaille. Meidät tavoittaa ihan tavallisilla, varmasti sinunkin käytössäsi olevilla some-välineillä.

Olemme ONLINE sunnuntaista tiistaihin kello 20.00-23.30!

Heippa kaikki!

On taas se aika vuodesta, että Etsivä Nettityö hiljentyy pian joulutauolle. Ennen taukoa päivystämme vielä normaalisti tiistaihin 18.12. saakka. Palvelumme on kiinni 19.12.2018 – 6.1.2019 välisen ajan. Linjoille palaamme taas 7.1.2019 klo 20:00!

Joulukuu on valitettavasti monelle vuoden raskainta aikaa. Joulun aikaan on onneksi tarjolla apua ja tukea niin puhelimitse kuin verkossakin. Täältä näet kaikki avoinna olevat chatit: http://www.netari.fi/aikataulut/. Valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää myös. Siitä lisää täällä: https://www.mielenterveysseura.fi/…/kriisipuhelin-apua-el%C….

Voimia loppuvuoteen kaikille!

Online          Varaa yksilöaika         

 Mikä on yksilöaika?