Moikka Ask.fm käyttäjät!

Kun syksyllä 2014 avasimme Ask.fm – tilin, lupasimme että vastaamme kaikkiin meille esitettyihin kysymyksiin. Tuolloin emme osanneet arvata, että profiilimme saavuttaisi näinkin suuren suosion. Tänään 5.2.2015 olemme vastanneet 640 kysymykseen ja vastausta odottaa tällä hetkellä 44 kysymystä.

Näin ollen olemme päättäneet syödä sanamme. Jo pidemmän aikaa olemme joutuneet asettelemaan kysymyksiä tärkeysjärjestykseen, jonka vuoksi monet vastaukset ovat viivästyneet jopa viikkoja. On sellaisia kysymyksiä, joihin kysyjä ihan oikeasti kaipaa vastausta ja vastauksestamme kenties on hänelle merkittävää apua. Sitten on niitä kysymyksiä, jotka esitetään meille ihan vain huvin vuoksi. Ei sinällään, etteivätkö nekin saata kysyjälleen olla tärkeitä, mutta koska meitä vastaajia on täällä vain kolme, teemme nyt uuden linjauksen:

Emme edelleenkään rajoita kysymysten aiheita. Emme toki ole mitään kaikkien alojen asiantuntijoita, mutta yritämme parhaamme mukaan auttaa asiassa kuin asiassa, jos ei muuten niin neuvomalla paikan josta vastaus kysymykseen löytyy. Jatkossa vastaamme kuitenkin ainoastaan kysymyksiin, joista uskomme kysyjän saavan meiltä apua.

Tässä muutamia esimerkkejä kysymyksistä, joihin emme enää vastaa: Mitä teemme viikonloppuna? Tylsää, mitä tekisin? Ootd? Miten olet tänään pukeutunut? Millaista meikkiä käytät? Emme myöskään vastaa henkilökohtaisesti nettietsiville osoitettuihin kysymyksiin.

Askin kautta voitte toki edelleen lähettää meille niin positiivista kuin negatiivistakin palautetta. Nämä noteeraamme aina ja myös julkaisemme. Myös kaikenlaiset tsemppaukset ja hyvän päivän toivotukset piristävät iltaa, mutta niihin ei välttämättä kannata odottaa vastausta.

Meiltä kysytään usein, ketkä tänään päivystävät. Tähän kysymykseen sopii aina yleisvastaus. Etsivässä nettityössä on ainoastaan kolme päivystäjää, joista yleisimmin vuorossa ovat Veera ja Jani.

Online – aika on aina pääsääntöisesti sama: su-ti klo 20–23.30. Poikkeavista aikatauluista tiedotamme Facebookissa www.facebook.com/EtsivaNettityo.

Ask – kysymyksiin vastailemme muun työn ohessa. Online – aikana etusijalla on aina reaaliaikaiset keskustelut. Jos siis kaipaat nopeaa vastausta, voit aina tulla juttelemaan joko Skypellä, WhatsApilla… Kaikki välineet, joilla voit keskustella kanssamme löytyy osoitteesta www.etsivanettityo.fi.

Terkuin Nettietsivät