Varaa yksilöaika NettiEtsivälle

Onko mielessäsi jokin asia, josta haluaisit jutella Nettietsivän kanssa erikseen sinua varten varatulla ajalla? Tarvitsetko opastusta tai apua vaikkapa tukihakemuksen tms. täyttämisessä? Onko kaikille avoin ONLINE klo 20-23.30 liian myöhäinen ajankohta?

Elokuun puolivälistä alkaen voit varata Etsivästä Nettityöstä myös yksilöajan. Voit varata sen maanantaille tai tiistaille klo 18.30–19.30. Yksilökerta on enintään tunnin mittainen, mutta aikoja voidaan varata tarpeen mukaan useampia.

Laita meille sähköpostia etsiva.nettityo@nuortenpalvelu.fi. Kerro viestissäsi millaisesta asiasta haluat jutella ja missä haluat keskustelun käydä (Skype, WhatsApp, Kik Messenger?) Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ja tarjoamme sinulle ensimmäistä vapaata aikaa. Voit toki tulla linjoille myös ONLINE –aikoinamme su-ti klo 20-23.30, jolloin voimme sopia yhdessä sinulle sopivan ajankohdan.

Yksilöajat liittyvät syksyllä toteuttamaamme kokeiluun, jonka myötä myös kaikille avoimet päivystysaikamme muuttuvat. Tähän saakka olemme perinteisesti päivystäneet ma-ke klo 20-23.30. Nuorilta saamamme palautteen perusteella tarvetta olisi viikon jokaiselle illalle. Koska meitä NettiEtsiviä on täällä ainoastaan kaksi, emme ainakaan toistaiseksi voi lisätä päivystysiltoja. Koska etenkin kuluvan vuoden aikana teitä nuoria on tullut rutkasti lisää ja linjat ajoittain ruuhkautuneet, yritämme näillä uudistuksilla tarjota yksilöllisempää keskusteluaikaa ja erilaisia vaihtoehtoja. Kokeilu toteutetaan ajalla 14.8.-30.10.2016.

HUOM! Etsivä Nettityö on OFFLINE 24.6.-31.7 välisen ajan, joten kesän aikana jätettyihin tiedusteluihin vastaamme vasta elokuun alussa.