Kauppakeskustapahtumat

#KrisseBF Lappeenranta, kauppakeskus IsoKristiina

Nuorten Palvelu ry:n Nuorten Reviireillä -toiminta järjestää toisinaan kauppakeskustapahtumia yhteistyössä alueen paikallisten nuorisotoimijoiden kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on parantaa nuorten ja kauppakeskuksen henkilökunnan välistä vuorovaikutusta ja ilmapiiriä.

Kauppakeskukset ovat muodostuneet nuorten yhteisiksi hengaamispaikoiksi. Ja miksipä ei – kauppakeskukset ovat turvallisia ja hyviä paikkoja viettää aikaa yksin tai kavereiden kanssa. Tämä ajatus mielessä järjestämme toisinaan koko perheen nuorisotapahtumia, jossa pääpainona on tasa-arvo, kohtaaminen ja yhdessä oleminen kaupallisissa tiloissa. Jotta nämä arvot näkyvät tapahtumassa, on tärkeää että tapahtuma kootaan paikallisista nuorison hyvinvointia ajavista toimijoista. Tämän lisäksi on tärkeää että tapahtuman toteutuksessa on otettu huomioon kauppakeskuksen henkilökunta ja vuokralaiset. Tapahtuman aikana voi antaa palautetta mikä kauppakeskuksessa toimii ja mikä ei. Palautteet kootaan ja toimitetaan eteenpäin.

Kauppakeskustapahtumat suunnitellaan aina toteutuvaksi kohteen Nojan, eli Nuorten oman järjestyksenvalvojan, kanssa. Noja valvoo sekä järjestystä tapahtumassa että on mukana luomassa hyvää ja tasa-arvoista ilmapiiriä tapahtumassa.

 

Tulevia kauppakeskustapahtumia:

23.11.2018 Nuorten Black Friday -tapahtuma kauppakeskus Iso-Kristiinassa (Lappeenranta)

  • Nuorten BF:ssa mukana Citycon Oyj, Securitas, Lappeenrannan kaupungin Nuorisotoimi, Saimaan mediakeskus, Me-säätiö

 

Menneitä kauppakeskustapahtumia:

20.9.2018 klo 16-19 Nuorten Koskari -tapahtuma kauppakeskus Koskikeskuksella (Tampere)

  • Nuorten Koskarissa mukana Citycon Oyj, Securitas, NMKY Tampere, Suomen Punainen Risti, Kännikapina & Sirkus Fokus
  • #NuortenKoskari

 

#NuortenKoskari Tampere, Kauppakeskus Koskikeskus