Harjoittelijat, opiskelijat

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu on opiskelijalle mahdollisuus näyttää osaamista ja oppia työelämässä. Suora kontakti työnantajaan on paras tapa hankkia itselleen harjoittelupaikka ja kasvaa sitä kautta tulevaisuuden asiantuntijaksi. Mieti, minkälainen harjoittelu soveltuisi opintoihisi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi.

Kun olet hakemassa harjoittelupaikkaa, selvitä ensin oman oppilaitoksesi käytännöt, ja ota sitten yhteyttä Nuorten Palvelu ry:hyn. Rekrytoimme harjoittelijoita ja opinnäytetyötekijöitä ympäri vuoden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin. Harjoittelun kesto on korkeintaan 6 kuukautta ja se on pääsääntöisesti palkatonta. Lisätietoa Opiskelijat -alasivulla.

 

Työkokeilu ja palkkatuettu työ

Nuorten Palvelu ry tarjoaa vuosittain useita paikkoja TE -palveluiden piirissä oleville henkilöille työkokeilun (palkaton) tai palkkatuetun työn (palkallinen) merkeissä.

Työkokeilun tai palkkatuetun työn kesto on korkeintaan 6 kuukautta ja rekrytoinnissa noudatetaan alan lainsäädäntöä ja ohjeita. Lisätietoa ja hakulomake Työkokeilu ja palkkatuettu työ -alasivulla.

 

Lisätiedot ja hakemukset:
Pauliina Timonen-Turtiainen
044 744 9598
pauliina.timonen-turtiainen @ nuortenpalvelu.fi