Kauppa

MYYDÄÄN

Nuorten Palvelu ry:n tuotteita voit tilata verkkolomakkeella tästä. Kaikki tuotehinnat sisältävät postituskulut. 

t paita

T-PAITA YHDESSÄ OLEMME VAHVOJA

Nuorten Palvelu ry:n musta t-paita on hyvälaatuista puuvillaa. Kokoja XS-XXXL ja t-paidan malli on unisex. Mainitse tilatessasi lisätiedoissa haluamasi koko. Hinta 15,00 €/kpl. 

 

KangaskassiMUSTA KANGASKASSI LOGOLLA

Musta kangaskassi tukevaa kangasta. Lyhyet kantohihnat ja toisella puolella pirteä oranssi Nuorten Palvelu ry:n logo. Kangaskassi kaikkiin kantotarpeisiin, niin kokousmapeille kuin kahvimaidolle! Hinta 5,00 €/kpl. 

 

heijastintarratHEIJASTINTARRA LOGOLLA

Näy pimeässä! Kankainen heijastintarra täyttää EU-standardit EN 13356 ja DIN 471. Tarra tarttuu melkein mihin pintaan tahansa ja heijastaa voimakkaasti. Hinta 2,00 €/kpl. 

 

TUNTURIKESKUS -JOJOjojo

Jojossa Nuorten Palvelu ry:n Tunturikeskukset nuorten silmin -hankkeen logo oranssi-valkeassa jojossa. Jojossa tukeva naru, jolla opit jojotemput hetkessä. Tauota työpäivääsi temppuilemalla! Hinta 4,00 €/kpl.

avainpussi

 

AVAIMENPERÄ/ KANGASPUSSUKKA

Nylonia oleva pienikokoinen avaimenperä tallettaa sisäänsä avaimet ja muut pikkutavarat. Mustassa kangaspussukassa sisällä oleva avaimenperälenkki sekä harmaalla Nuorten palvelu ry:n logo. Hinta 5 €/kpl. 

TaskupeiliTASKUPEILI LOGOLLA

Nuorten Palvelu ry:n logo koristaa kätevästi taskussa kulkevaa peiliä. Pyöreän peilin halkaisija on n. 5,5, cm. Lahjavinkki: Peili ja avaimenperä/kangaspussukka on oiva lahja kenelle tahansa! Hinta 2 €/kpl. 

 

VUOKRATAAN

PERÄKÄRRY 

Peräkärryä vuokrataan jäsenistölle ja nuorten asioilla liikkuville.
Tekniset tiedot: kokonaismassa 750 kg, kärryn koko: 3 x 1,5 m

NOKKAKÄRRY
Nokkakärryllä siirrät kätevästi muutto– ja pahvilaatikot, pöydät, kaapit sekä muut kalusteet ja pienkoneet.

KanoottiINKKARIKANOOTTI
Kunnostettu 3-paikkainen inkkarikanootti onjäsenistön ja nuorten asioilla liikkuvien ulottuvilla Kuopiossa. Kallavesi kannattaa kokeilla kanootilla!

 

KännilasitKÄNNILASIT

2,5 promillen näkymiä vastaavat kännilasit ovat vuokrattavissa valistuskäyttöön Nuorten Palvelu ry:n keskustoimistolta! Lasien mukana tulee ohjeet kännilasien harjoitteiden purkuun. Varaa kännilasit tästä!

 

NPollingRESPONSE –LAITTEISTO
Langaton yleisövastausjärjestelmä, jonka vahvuuksia ovat reaaliaikaisuus, nimettömyys ja vuorovaikutuksellisuus. Laitteisto mahdollistaa asennemittauksen ja keskustelemisen 10-30 hengen ryhmän kanssa ja sen vuokraamisen yhteydessä suositellaan käyttöönottokoulutusta.
Tiedustelut: Jaakko Nuotio, p. 0400 916 569 tai Helmi Korhonen, p. 0400 231 693

 

POP-UP TELTTA
Pop-up teltta tarjoaa näyttävän suojan tori-, messu- ja katutapahtumiin. Teltta on oranssi, helposti koottava ja varusteltu järjestön logoilla.
Koko: 3 x 3 m, säädettävä korkeus, irtoseinät x 3, myrskypainot 4 x 30 kg.
Kuljetettava kokonaisuus: 1 x telttarunko, 1 x kattokangaskassi, 1 x seinäkangaskassi.
Lisäksi: myrskyjalkapainot 120 kg.

LEIRIMAJA
Nuorten Palvelu ry:n leirimaja sijaitsee Enontekiöllä, Kelottiijärven kylässä. Leirimaja lyhyesti: 16 vuodepaikkaa, keittiössä jääkaappi, pakastin, sähköliesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 12 hengelle, juomavesi viedään mukana Karesuvannon kylältä, sähkö– ja puulämmitys, ulkohuussit, puulämmitteinen sauna, kota. Lisätietoja tästä linkistä!
Tiedustelut: p. 0400 182 047

MITÄ MAKSAA?

Jäsenet: Nuorten Palvelu ry:n jäsenille käyttö on ilmaista. Kännilasit: jäsenet maksavat vain palautuspostituskulut. Leirimaja: varauskalenteri ja hinnasto löytyvät nettisivuiltamme www.nuortenpalvelu.fi

Ei-jäsenet: Kännilasien vuokra on 20 euroa + palautuspostituskulut. Teltan hinta on 60 e + kuljetuskulut. Muiden tuotteiden osalta hinnoittelusta sovitaan erikseen.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Vuokko Husso, p. 0400 182 047, vuokko.husso @ nuortenpalvelu.fi
Jaakko Nuotio, p. 0400 916 569, jaakko.nuotio @ nuortenpalvelu.fi
tai teksteissä mainitut yhteyshenkilöt.
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@nuortenpalvelu.fi

Tai täytä yhteydenottolomake tästä