Tapahtumatiedote: Black Friday 23.11.2018 kauppakeskus IsoKristiina, Lappeenranta

Perjantaina 23.11. kauppakeskus IsoKristiinassa, Lappeenrannassa, toteutetaan kauppakeskusnuorisotapahtuma. ”Nuorten Black Friday” -tapahtuma tarjoaa erilaista pientä tekemistä ja kilpailuja kaiken muun Black Friday vilinän keskellä. Kokeile pieniä sumopaini-robotteja tai osallistu kauppakeskus-suunnistukseen. Osallistujien kesken arvotaan muun muassa Cityconin lahjakortteja ja muita kivoja palkintoja. Nuorisotila Krisse on auki koko tapahtuman ajan. Nuorisotila Krissessä on paikalla myös kauppakeskuksen järjestyksenvalvoja, keneltä voi kysyä mitä järjestyksenvalvojan arkeen -tai taisteluvyöhön- kuuluu.

Tapahtuman kruunaa Lappeenrannan oma tanssiryhmä SupernoVa. Kyseinen tanssiryhmä kisasi vuoden 2018 K-pop tanssicoveroinnin SM-kisoissa. SupernoVa esiintyy kauppakeskuksen aukiolla klo 18:30.

Lisätietoa tapahtumasta: Ville Kukkurainen – Nuorten Palvelu ry. ville.kukkurainen@nuortenpalvelu.fi

 

Kauppakeskusnuorisotapahtuman pääjärjestäjänä toimii Nuorten Palvelu ry. Koko perheen nuorisotapahtumalla haluamme viestiä kauppakeskuksen avoimuudesta – ja miten kauppakeskukset voivat näyttäytyä turvallisena nuorten kohtaamispaikkana. Tapahtumat pyritään aina rakentamaan paikallisista tahoista ja tekijöistä – tarkoituksena ei ole järjestää massatapahtumaa, vaan pientä extraa tavalliseen arkeen. Kauppakeskukset ovat kuitenkin nuorten jo suosimia hengailutiloja, jossa vietetään aikaa päivittäin. Ja miksipä ei: kauppakeskukset ovat turvallisia lämpimiä tiloja, joista löytyy myös turvallisia aikuisia tarvittaessa. Ongelmien sattuessa nuoret pystyvät kääntymään esimerkiksi järjestyksenvalvojien puoleen.

Nuorten Palvelu ry:n kouluttamat Nojat, eli Nuorten omat järjestyksenvalvojat, toimivat niissä kauppakeskuksissa, joissa tapahtumia järjestetään. Noja on myös yksi turvallinen aikuinen, jonka työaikaan on otettu huomioon nuorten moikkaaminen. Jos nuorella sattuu olemaan hätä, Noja osaa neuvoa mistä apua kannattaisi etsiä. Nuorten huomioon ottaminen on toki jokaisen aikuisen vastuulla – ja jokaisella olisi välillä syytä kysyä toiselta ”mitä sulle kuuluu”. Noja valvoo myös yleistä järjestystä, muiden järjestystenvalvojien tapaan, jotta kaikilla olisi hyvä ja turvallinen olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.