Whats Up – Miten menee 2015-2016

Whats up – miten menee mobiilikohtaamisen kehittämishanke Iisalmessa 1.8.2015 -31.12.2016

logowurajattuTiedote: Whats Up – opas tuotettu avuksi nuorten mobiilikohtaamiseen koulu -ja nuorisotyön kentille.
Whats Up -menetelmäopas antaa konkreettisia ammattilaisten testaamia vinkkejä nuorten kohtaamiseen digitaalisesti aina koulumaailman aikuisista vapaa-ajan tukijoillekin. Oppaassa on tietoa pikaviestisovelluksen lataamisesta ja peruskäytöstä viestinnän ohjeisiin. Opas tukee myös oman työroolin löytämisessä ja antaa vinkkejä verkkokiusaamisen aiheuttamiin kysymyksiin.
Oppaan sisällysluetteloon tästä!
Oppaan tilaukset verkkolomakkeella tästä tai sivun alaosasta!

cof

Whats Up Miten menee mobiilikohtaamisen kehittämisen hanke 2015-2016

Whats Up – Miten menee hankkeessa oli tavoitteena kerätä tietoa aiheesta sekä kokeilutoiminnalla kehittää nuorten verkkokohtaamisen liittyviä kysymyksiä mm. yhteisöllisyydestä, kiusaamisesta sekä yksinäisyydestä. Hankkeen aikana toteutettiin Ylä-Savon alueella kyselyitä nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille heidän pikaviestisovellusten käytöstä yleisesti ja työtehtävissä. Kyselyssä selvisi mm, että joka kolmas ei tiennyt tukeeko heidän työyhteisönsä pikaviestisovellusten hyödyntämistä heidän työssään.
Linkki ammattilaisten kyselyn koosteeseen

Hankkeessa toteutettiin kyselyitä myös ylä-asteikäisille Ylä-Savon alueen nuorille. Nuorille suunnattuihin kyselyihin vastasi 241 nuorta. Nuorista joka kymmenes ei tiennyt kuka heidät oli liittänyt pikaviestiryhmiin. Kyselyiden mukaan nuoret liittyivät pikaviestiryhmiin saadakseen harrastuksista tietoa ja kavereiden takia.
Linkki nuorten kyselyn koosteeseen

Kiitos hankkeessa mukana olleille tahoille!
Iisalmen Nuorison Tuki ry, Juhani Ahon koulu ja Pielaveden yhtenäiskoulu Puustelli

Lisätietoa hankkeesta ja oppaasta: 
Helmi Korhonen, helmi.korhonen@nuortenpalvelu.fi, 0400 231 693

Tilaa Whats Up – Opas nuorten mobiliikohtaamiseen!