Ajankohtaista Etsivässä Nettityössä

 

Blogi

NP esittäytyy: harjoittelija, Tuomas Puustinen

Moikka! Minä olen Tuomas Puustinen ja opiskelen Kuopiossa Humakissa Yhteisöpedagogiaa. Olen aloittanut 30.9 Nuorten Palvelulla 10 viikon mittaisen työharjoittelun. Minun tehtäviini on alustavasti sovittu mediakasvatusta ja etsivää verkkotyötä, mutta harjoitteluni on...

NP esittäytyy: Etsivä Nettityö, nettietsivä Veera

Moikka!Mun nimi on Veera, ja oon aloittanut hommat NP:llä siinä jossain vuoden 2013 keväällä. Alusta asti mun paikka on ollut täällä nettietsivien huoneessa, ja samojen hommien parissa yhä edelleenkin työskentelen. Tuttavallisemmin meistä Etsivän Nettityön tekijöistä...

vertzi -ryhmächat alkaa!

vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille. Tule mukaan juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa Discordissa.  Messissä mukana myös Nuorten Palvelu ry:n kouluttamat VerkkoZemppari vapaaehtoiset!   Discordia voit käyttää puhelimessasi...

NP esittäytyy: etsivä nettityö, nettietsivä Aino Berg

Hei! Kutsumanimekseni sain syntymässä Aino. Koska on niin vaikea lähteä näin vain kirjoittamaan itsestään (olen aina ollut vähän huono aikarajoissa), päädyin pohtimaan mitä itsestäni yksilönä kertoisin sillä mielestäni jokainen tulisi kohdata sellaisena. Juuret...

Facebook

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: