Etsivä Nettityö jalkautuu Tukinettiin

Niin kuin nuoriso, niin myös heidän keskuudessaan suositut sosiaalisen median alustat muuttuvat nopeassa tahdissa. Etsivässä Nettityössä tämä on aiheuttanut viime aikoina paljon pohdintaa ja keskustelua. Netsivien Ask.fm tilille saapuneet kysymykset ovat pikkuhiljaa vähentyneet, ja tili ei enää tavoita niin suurta joukkoa nuoria, kuin se ennen on tavoittanut. Heräsi ajatus uudelle alustalle siirtymisestä.

Erilasiin vaihtoehtoihin tutustumisen jälkeen päätös oli selkeä: Suomen Mielenterveys ry:n ylläpitämä tukinet.net! Tukinetistä löytyy laaja tarjonta erilaisten toimijoiden palveluita, jotka jokainen tähtäävät auttamaan tai tukemaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa tai kriiseissä. Tukinetistä löytyy keskustelufoorumeja, ryhmächatteja, sekä yksilöllistä tukisuhdetoimintaa. Etsivälle Nettityölle ominaisimmaksi toimintatavaksi valikoitui tukisuhteet.

Tukisuhde mahdollistaa nuorten yhteydenoton anonyymisti Etsivään Nettityöhön Tukinetin kautta. Nuoren kanssa käydään keskustelua Tukinet alustalla ja voidaan mahdollisesti sopia myös yksilö chattaus ajasta.

Tukisuhdetoiminta pääsee aluilleen maaliskuussa ja samalla jätämme niin sanotut hyvästit Etsivän Nettityön Ask.fm tilille. Tili jää olemaan, jotta aiemmin esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia voidaan jatkossakin vielä lukea, mutta uusiin kysymyksiin ei enää vastata. Odotamme innolla tulevaa taivalta Tukinetin parissa!

 

Etsivä Nettityö haluaa toivottaa kaikille aurinkoista ja energistä kevättä!

 

(Lähteenä käytetty Tukinetin internetsivuja https://tukinet.net/)

Nuorten Palvelu ry
Asemakatu 7
70110 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Zemppari

Vertzi

Etsivä Nettityö

Nuorten reviireillä

Meidän kylän nuoret

Asiantuntijapalvelut

Vaikuttamistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi!