Jäsenjärjestömme

Nuorten Palvelu ry:n jäsenjärjestöjä ovat yhdistyksen kokouksen hyväksymät ja järjestöjäsenmaksua maksavat paikalliset rekisteröidyt yhdistykset, jotka toimivat nuorten parissa.

Järjestöjäsenten vuosimaksu 2019

  •  Järjestöjäsenmaksu 100 euroa / vuosi, jos tilinpäätöksen arvo on yli 5000 euroa
  •  Järjestöjäsenmaksu 20 euroa / vuosi, jos tilinpäätöksen arvo on alle 5000 euroa
  •  Yhteisö voi liittyä myös kannatusjäseneksi, jolloin vähimmäismaksu on 200 euroa / vuosi. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta vuosikokouksissa.

Järjestöjäsenenä pääset vaikuttamaan, tuet ja kehität järjestömme toimintaa nuorten parissa. Yhdistyksesi nimeämät kokousedustajat voivat osallistua vuosittaisille jäsenpäiville, jotka ovat keväisin ja syksyisin järjestettävä verkostoitumis- ja koulutustapahtuma. Päivien yhteydessä pidetään järjestön sääntömääräiset kokoukset, joilla on ylin päätäntävalta järjestössämme. Päivät ovat maksuttomat jäsenille ja jäsenjärjestöjen edustajille.

Järjestöjäsenenä saat maksutta käyttöön eri asiantuntijoidemme tuen. Vuoden aikana  järjestetään 1 – 2 koulutuksellista tilaisuutta ajankohtaisista aiheista jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajille ja/tai puheenjohtajille ja muille keskeisille johtohenkilöille. Nämä tilaisuudet tarjoavat myös kohtaamisen ja vertaistuen mahdollisuuksia eri jäsenjärjestöjen kesken.

Tiedotamme jäsenjärjestöjä toiminnastamme sähköpostitse, minkä vuoksi on tärkeää, että yhteystietonne ovat ajantasalla. Jäsentiedotteisiin voivat myös jäsenjärjestöt lähettää julkaistavaksi omia nuorisotyöhön liittyviä artikkeleita ja kuulumisia.

 

Jäsenjärjestöt 2019

 

Diginuoret ry
Iisalmen Nuorison Tuki ry (Intry)
Jämsänjokilaakson Nuorten Palvelu ry
Pielaveden 4H-yhdistys
Savitaipaleen Nuorison Tuki ry

 

Liity järjestöjäseneksi!

Järjestöjäsenyydestä ja järjestöjäseneksi liittymisestä voi tiedustella lisää:

Pauliina Timonen

järjestökoordinaattori

jäsenasiat, kirjastoyhteistyö ja viestintä, opiskelijat ja harjoittelijat

+358 44 744 9598
pauliina.timonen@nuortenpalvelu.fi

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: