Moikka!

Minä olen Tuomas Puustinen ja opiskelen Kuopiossa Humakissa Yhteisöpedagogiaa. Olen aloittanut 30.9 Nuorten Palvelulla 10 viikon mittaisen työharjoittelun. Minun tehtäviini on alustavasti sovittu mediakasvatusta ja etsivää verkkotyötä, mutta harjoitteluni on vasta alussa, joten innolla odotan mitä kaikkea jännää pääsenkään tekemään. Aikaisempaa kokemusta juuri kyseisistä työtehtävistä minulla ei ole, joten uskon tulevien viikkojen olevan varsin antoisia, sekä mielenkiintoisia.

Järjestötoiminnasta minulle on kertynyt kokemusta toimiessani yhteisöpedagogi opiskelijoiden ainejärjestössä Koppi ry. n varapuheenjohtajana, sekä tapahtuma ja jäsenhankinta vastaavana. Näissä tehtävissä olen päässyt perehtymään järjestön yleiseen toimintaan ja oppinut paljon yleisiä kokous käytäntöjä.

Olen aikaisemmalta ammatiltani urheiluhieroja ja tehnyt hyvin sekalaisia töitä ennen yhteisöpedagogi opintoja. Olen ollut töissä rakennuksilla, konepajalla, siivoojana, hierojana, sekä Australiassa kylmävarastolla. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa työskentelystä ja siksi päädyinkin hakemaan Humakkiin yhteisöpedagogiaa, jonka uskon antavan hyvät valmiudet tälle työkentälle.

Tykkään vapaa-ajalla urheilla, lukea ja pelailla erilaisia pelejä. Hankin jokunen hetki sitten ps4 konsolin ja olenkin innostunut vanhoista remasteroiduista ps1 peleistä, kuten Crash Bandicoot ja Spyrosta, joita tuli pelailtua nuorempana. Matkustaminen on myös mielipuuhiani ja pyrinkin aina, kun on vain mahdollista lähtemään reissuun.

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: