Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena Zempparina

Voit olla mukana lasten ja nuorten arjessa vapaaehtoisena Zempparina. Zemppari on aikuiskaveri nuorelle ja yhdessä tehdään arkisia asioita. Zemppari-toiminnasta löydät lisätietoa:

Vapaaehtoisena VerkkoZempparina

VerkkoZempparina toimit nuorten tukena ja apuna verkon välityksellä yhdessä Etsivän Nettityön ammattilaisten kanssa. Voit itse valita, kuinka paljon aikaa haluat antaa vapaaehtoistoiminnalle. 

Vapaaehtoisena tapahtumissa

Järjestämme vuoden aikana erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja tempauksia, joissa kaivataan myös vapaaehtoisten apua. Ajankohtaiset tapahtumamme löydät täältä:

 Liittymällä jäseneksi

Myös jäseneksi liittyminen on tapa olla mukana vaikuttamassa järjestön toimintaan sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin. Jäsenillä on ylin päätösvalta Nuorten Palvelu ry:n hallinnossa. Jäseneksi liittymisestä löydät lisää tietoa täältä:

 

Kiitos, että haluat toimia kanssamme nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi! Työmme ei olisi mahdollista ilman jäsentemme ja vapaaehtoistemme arvokasta tukea ja työtä.

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: