Virkistävää toimintaa saman henkisten kanssa sekä itselle että tuettavalle.

Zempparin kommentti toiminnasta

Zemppari -toiminta on tukihenkilötoimintaa 13 – 29 -vuotiaille nuorille. Zemppari on koulutuksemme käynyt täysi-ikäinen luotettava vapaaehtoinen, joka toimii nuoren kaverina vapaa-ajalla ja tukijana arjen kiemuroissa. Toimintaa on Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

 

Nuori, haluatko oman Zempparin? Kaipaatko kaveria mukaan elokuviin tai harrastuksen etsintään? Onko sinun hankala lähteä kotoa? Zempparimme ovat esimerkiksi juuri tällaisia tilanteita varten. Toiminta on maksutonta, eikä siitä synny kustannuksia sinulle tai zempparille.

 

Sinustako Zemppari? Zemppari on turvallinen aikuinen ja vapaaehtoinen, joka haluaa kulkea nuoren rinnalla hetken aikaa. Zempparina et tarvitse erityistaitoja, vaan rohkeutta olla aikuinen. Saat meiltä koulutuksen tehtävään ja vapaaehtoistyöhön sekä aina tarvittaessa ohjausta, tukea ja neuvontaa. Järjestämme vapaaehtoisillemme myös virkistystoimintaa. Korvaamme toiminnasta koituvat kustannukset sovitusti. Lähde mukaan Zemppari -toimintaan – se on mahtava tilaisuus olla rennolla tavalla toisen ihmisen tukena! Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

 

Turvallisuutta nuorille

Nuorten Palvelu ry huolehtii siitä, että vapaaehtoistoimintamme on nuorille turvallista. Pyydämme kaikilta nuorten kanssa toimivilta, vapaaehtoistoimintaan koulutettavilta, suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi Oikeusrekisterikeskuksesta (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014).

Riitta Rönkkö

vapaaehtoistoiminnan kehittäjä
Zemppari-toiminta

+358 40 487 4683
riitta.ronkko@nuortenpalvelu.fi

Noora Silvennoinen

vapaaehtoistoiminnan kehittäjä
Zemppari-toiminta

+358 400 231 693
noora.silvennoinen@nuortenpalvelu.fi

vertzi -ryhmächat alkaa!

vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille. Tule mukaan juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa Discordissa.  Messissä mukana myös Nuorten Palvelu ry:n kouluttamat VerkkoZemppari vapaaehtoiset!   Discordia voit käyttää puhelimessasi...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: