Jäsenyys

Jäsenenä olet tukemassa Nuorten Palvelu ry:tä ja tekemäämme työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenyys on myös mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua sekä saada ajankohtaista tietoa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyen. Jäsenet käyttävät korkeinta päätösvaltaa järjestömme hallinnossa.

Jäsenyys ei sido tai velvoita sinua mihinkään tiettyyn toimintaan. Jo maksamalla jäsenmaksun annat tukesi toiminnallemme. Voit valita joko henkilöjäsenyyden, solidaarisuusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.
Liity jäseneksi tämän linkin kautta.

 

Jäsenyysmuodot

  • Henkilöjäsen: Henkilöjäsenenä pääset pienellä vuosimaksulla tukemaan ja vaikuttamaan. Henkilöjäsenillä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.
  • Yhteisöjäsen: Yhteisöjäseneksi voivat liittyä pienet ja suuret, viralliset ja epäviralliset yhteisöt, jotka haluavat edistää Nuorten Palvelun tarkoitusta. Myös yhteisöjäsenillä on äänioikeus kokouksissa.
  • Solidaarisuusjäsen: Solidaarisuusjäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö tai isompi yhteisö. Solidaarisuusjäsenenä tuet toimintaamme helposti ja vaivattomasti jäsenmaksun maksamalla. Solidaarisuusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta järjestön kokouksissa.

Jäsenhinnasto

Jäsenmuoto Vuosimaksu €
Henkilöjäsen 10
Yhteisöjäsen 50
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö) 20 tai valintasi mukaan suurempi summa

Jäsenhinnasto

Henkilöjäsen, vuosimaksu 10 €
Yhteisöjäsen, vuosimaksu 50 €
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö), vuosimaksu 20 € tai valinnan mukaan suurempi summa

Jäsenrekisteri ja tietojen hallinnoiminen

Nuorten Palvelu ry ylläpitää jäsentietoja Membook-jäsenrekisteripalvelussa, jossa jäsenet pääsevät myös itse tarkastelemaan ja päivittämään tietojaan, maksamaan jäsenlaskunsa sekä seuraamaan jäsenviestintää. Nuorten Palvelu ry on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterin pitäjä ja palvelun toimittaa Membook Oy.

Pidämme jäseniimme yhteyttä ja lähetämme vuosittain jäsenlaskun sähköisesti Membook-jäsenrekisteripalvelun kautta. Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi itse kirjautumalla omalle Membook-tilillesi tai ottamalla yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriimme Mikko Leppävuoreen, mikko.leppavuori@nuortenpalvelu.fi. Samoin mikäli haluat erota Nuorten Palvelu ry:n jäsenyydestä, voit jättää eroilmoituksen omalla Membook-tililläsi tai lähettää vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen Mikko Leppävuorelle.

Pääset kirjautumaan Membookiin tästä linkistä.

Linkki Membookin rekisteriselosteeseen.

Auta lahjoittamalla aikaasi

Auta lahjoittamalla aikaasi

Jokainen meistä haluaa olla merkityksellinen toiselle. Tehdä hyvää. Nuoret ovat yksi niistä ryhmistä, jotka tarvitsisivat nyt kaiken sen osaamisen, ajan ja vaivan, jonka vain suinkin onnistumme heille yhdessä antamaan. Olemme Nuorten Palvelussa työskennelleet...

lue lisää
Avoin työpaikka: Järjestöassistentti

Avoin työpaikka: Järjestöassistentti

Nuorten Palvelu rekrytoi!  Haemme järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen - Hae 1.2.2023 mennessä!  Järjestöassistentin tehtävä Järjestöassistentin tehtävä koostuu viestinnästä, johdon ja hallinnon avustavista tehtävistä, toimiston ylläpidollisista...

lue lisää
Avoin työpaikka: Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijainen

Avoin työpaikka: Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijainen

Nuorten Palvelu rekrytoi! Haemme vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaista - Hae 14.12.2022 mennessä! Zemppari-toiminnassa sijaisena työskennellyt työntekijämme on jäämässä perhevapaille. Haemme hänen pestiinsä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaista 1.2 –...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Asemakatu 7
70110 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Zemppari

Vertzi

Etsivä Nettityö

Nuorten reviireillä

Meidän kylän nuoret

Asiantuntijapalvelut

Vaikuttamistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi!