ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Jäsenyys

Jäsenenä olet tukemassa Nuorten Palvelu ry:tä ja tekemäämme työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenyys on myös mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua sekä saada ajankohtaista tietoa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyen. Jäsenet käyttävät korkeinta päätösvaltaa järjestömme hallinnossa.

Jäsenyys ei sido tai velvoita sinua mihinkään tiettyyn toimintaan. Jo maksamalla jäsenmaksun annat tukesi toiminnallemme. Voit valita joko henkilöjäsenyyden, solidaarisuusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.
Liity jäseneksi tämän linkin kautta.

 

Jäsenyysmuodot

  • Henkilöjäsen: Henkilöjäsenenä pääset pienellä vuosimaksulla tukemaan ja vaikuttamaan. Henkilöjäsenillä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.
  • Yhteisöjäsen: Yhteisöjäseneksi voivat liittyä pienet ja suuret, viralliset ja epäviralliset yhteisöt, jotka haluavat edistää Nuorten Palvelun tarkoitusta. Myös yhteisöjäsenillä on äänioikeus kokouksissa.
  • Solidaarisuusjäsen: Solidaarisuusjäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö tai isompi yhteisö. Solidaarisuusjäsenenä tuet toimintaamme helposti ja vaivattomasti jäsenmaksun maksamalla. Solidaarisuusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta järjestön kokouksissa.

Jäsenhinnasto

Jäsenmuoto Vuosimaksu €
Henkilöjäsen 10
Yhteisöjäsen 50
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö) 20 tai valintasi mukaan suurempi summa

Jäsenhinnasto

Henkilöjäsen, vuosimaksu 10 €
Yhteisöjäsen, vuosimaksu 50 €
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö), vuosimaksu 20 € tai valinnan mukaan suurempi summa

Jäsenrekisteri ja tietojen hallinnoiminen

Nuorten Palvelu ry ylläpitää jäsentietoja Membook-jäsenrekisteripalvelussa, jossa jäsenet pääsevät myös itse tarkastelemaan ja päivittämään tietojaan, maksamaan jäsenlaskunsa sekä seuraamaan jäsenviestintää. Nuorten Palvelu ry on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterin pitäjä ja palvelun toimittaa Membook Oy.

Pidämme jäseniimme yhteyttä ja lähetämme vuosittain jäsenlaskun sähköisesti Membook-jäsenrekisteripalvelun kautta. Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi itse kirjautumalla omalle Membook-tilillesi tai ottamalla yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriimme Mikko Leppävuoreen, mikko.leppavuori@nuortenpalvelu.fi. Samoin mikäli haluat erota Nuorten Palvelu ry:n jäsenyydestä, voit jättää eroilmoituksen omalla Membook-tililläsi tai lähettää vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen Mikko Leppävuorelle.

Pääset kirjautumaan Membookiin tästä linkistä.

Linkki Membookin rekisteriselosteeseen.

Nuorten oikeus hengailuun vaatii aikuisilta itsereflektiota

Nuoret näkyvät ja kuuluvat kaikkialla julkisissa tiloissa. Joskus nuorten oleminen voi aiheuttaa aikuisissa hämmennystä ja pelkoa: Miten ne nyt noin metelöivät? Oliko tuo tappelun alku? Kuuluvatko nämä johonkin jengiin, pitäisikö pitää laukusta tiukemmin kiinni? ...

lue lisää

Uusi järjestöassistentti esittäytyy

Hei! Olen Julia, ja aloitin Nuorten palvelun järjestöassistenttina maaliskuussa. Ensimmäinen kuukausi on alkanut mukaviin työkavereihin ja monipuoliseen työnkuvaan tutustuessa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, ja tutkintooni haalin kaikkea minua kiehtovaa,...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3