Jäsenyys

Jäsenenä olet tukemassa Nuorten Palvelu ry:tä ja tekemäämme työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenyys on myös mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua sekä saada ajankohtaista tietoa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyen. Jäsenet käyttävät korkeinta päätösvaltaa järjestömme hallinnossa.

Jäsenyys ei sido tai velvoita sinua mihinkään tiettyyn toimintaan. Jo maksamalla jäsenmaksun annat tukesi toiminnallemme. Voit valita joko henkilöjäsenyyden, solidaarisuusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.
Liity jäseneksi tämän linkin kautta.

 

Jäsenyysmuodot

  • Henkilöjäsen: Henkilöjäsenenä pääset pienellä vuosimaksulla tukemaan ja vaikuttamaan. Henkilöjäsenillä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.
  • Yhteisöjäsen: Yhteisöjäseneksi voivat liittyä pienet ja suuret, viralliset ja epäviralliset yhteisöt, jotka haluavat edistää Nuorten Palvelun tarkoitusta. Myös yhteisöjäsenillä on äänioikeus kokouksissa.
  • Solidaarisuusjäsen: Solidaarisuusjäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö tai isompi yhteisö. Solidaarisuusjäsenenä tuet toimintaamme helposti ja vaivattomasti jäsenmaksun maksamalla. Solidaarisuusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta järjestön kokouksissa.

Jäsenhinnasto

Jäsenmuoto Vuosimaksu €
Henkilöjäsen 10
Yhteisöjäsen 50
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö) 20 tai valintasi mukaan suurempi summa

Jäsenhinnasto

Henkilöjäsen, vuosimaksu 10 €
Yhteisöjäsen, vuosimaksu 50 €
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö), vuosimaksu 20 € tai valinnan mukaan suurempi summa

Jäsenrekisteri ja tietojen hallinnoiminen

Nuorten Palvelu ry ylläpitää jäsentietoja Membook-jäsenrekisteripalvelussa, jossa jäsenet pääsevät myös itse tarkastelemaan ja päivittämään tietojaan, maksamaan jäsenlaskunsa sekä seuraamaan jäsenviestintää. Nuorten Palvelu ry on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterin pitäjä ja palvelun toimittaa Membook Oy.

Pidämme jäseniimme yhteyttä ja lähetämme vuosittain jäsenlaskun sähköisesti Membook-jäsenrekisteripalvelun kautta. Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi itse kirjautumalla omalle Membook-tilillesi tai ottamalla yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriimme Mikko Leppävuoreen, mikko.leppavuori@nuortenpalvelu.fi. Samoin mikäli haluat erota Nuorten Palvelu ry:n jäsenyydestä, voit jättää eroilmoituksen omalla Membook-tililläsi tai lähettää vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen Mikko Leppävuorelle.

Pääset kirjautumaan Membookiin tästä linkistä.

Linkki Membookin rekisteriselosteeseen.

Avoin työpaikka: projektikoordinaattori

Avoin työpaikka: projektikoordinaattori

    Nuorten Palvelu rekrytoi! Haemme projektikoordinaattoria Nuorten reviireillä Oulu -hankkeeseen  - Hae 10.5.2023 mennessä!   Nuorten reviireillä Oulu -hanke 2023 - 2025 Hankkeen tarkoituksena on edistää Oulun keskustassa aikaansa viettävien ja...

lue lisää
Hyvinvointia luovuudella!

Hyvinvointia luovuudella!

Ilta kaikille vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille! Hyvinvointi-illassa luovat menetelmät toimivat keskustelun pohjina, taidetaitoja ei tarvita - olet hyvä juuri sellaisena kuin olet! Käytämme kuvakortteja, maalaamme ja muovailemme hartiat alhaalla...

lue lisää

Nuorten Palvelun uusi järjestöassistentti esittäytyy

Kirsi täällä hei! Aloitin maaliskuun alussa järjestöassistenttina Nuorten Palvelussa. Minut sai hakemaan töihin Nuorten Palveluun mahdollisuus kasvattaa viestinnän osaamistani erilaisissa järjestön viestintään liittyvissä työtehtävissä. Aiemmin olen työskennellyt...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Asemakatu 7
70110 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Zemppari

Vertzi

Etsivä Nettityö

Nuorten reviireillä

Meidän kylän nuoret

Asiantuntijapalvelut

Vaikuttamistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi!