Jäsenyys

Jäsenenä olet tukemassa Nuorten Palvelu ry:tä ja tekemäämme työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenyys on myös mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua sekä saada ajankohtaista tietoa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyen. Jäsenet käyttävät korkeinta päätösvaltaa järjestömme hallinnossa.

Jäsenyys ei sido tai velvoita sinua mihinkään tiettyyn toimintaan. Jo maksamalla jäsenmaksun annat tukesi toiminnallemme. Voit valita joko henkilöjäsenyyden, solidaarisuusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.
Liity jäseneksi tämän linkin kautta.

 

Jäsenyysmuodot

  • Henkilöjäsen: Henkilöjäsenenä pääset pienellä vuosimaksulla tukemaan ja vaikuttamaan. Henkilöjäsenillä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.
  • Yhteisöjäsen: Yhteisöjäseneksi voivat liittyä pienet ja suuret, viralliset ja epäviralliset yhteisöt, jotka haluavat edistää Nuorten Palvelun tarkoitusta. Myös yhteisöjäsenillä on äänioikeus kokouksissa.
  • Solidaarisuusjäsen: Solidaarisuusjäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö tai isompi yhteisö. Solidaarisuusjäsenenä tuet toimintaamme helposti ja vaivattomasti jäsenmaksun maksamalla. Solidaarisuusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta järjestön kokouksissa.

Jäsenhinnasto

Jäsenmuoto Vuosimaksu €
Henkilöjäsen 10
Yhteisöjäsen 50
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö) 20 tai valintasi mukaan suurempi summa

Jäsenhinnasto

Henkilöjäsen, vuosimaksu 10 €
Yhteisöjäsen, vuosimaksu 50 €
Solidaarisuusjäsen (henkilö tai yhteisö), vuosimaksu 20 € tai valinnan mukaan suurempi summa

Jäsenrekisteri ja tietojen hallinnoiminen

Nuorten Palvelu ry ylläpitää jäsentietoja Membook-jäsenrekisteripalvelussa, jossa jäsenet pääsevät myös itse tarkastelemaan ja päivittämään tietojaan, maksamaan jäsenlaskunsa sekä seuraamaan jäsenviestintää. Nuorten Palvelu ry on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterin pitäjä ja palvelun toimittaa Membook Oy.

Pidämme jäseniimme yhteyttä ja lähetämme vuosittain jäsenlaskun sähköisesti Membook-jäsenrekisteripalvelun kautta. Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi itse kirjautumalla omalle Membook-tilillesi tai ottamalla yhteyttä talous- ja hallintokoordinaattoriimme Mikko Leppävuoreen, mikko.leppavuori@nuortenpalvelu.fi. Samoin mikäli haluat erota Nuorten Palvelu ry:n jäsenyydestä, voit jättää eroilmoituksen omalla Membook-tililläsi tai lähettää vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen Mikko Leppävuorelle.

Pääset kirjautumaan Membookiin tästä linkistä.

Linkki Membookin rekisteriselosteeseen.

Omaa paikkaansa etsivät nuoret kaipaavat turvallisia aikuisia

Omaa paikkaansa etsivät nuoret kaipaavat turvallisia aikuisia

”Julkisuus välittää tällä hetkellä nuorille tylyä viestiä: nuo eivät hyväksy meitä, nuo eivät arvosta meitä, miksi me arvostaisimme heitä? Viime aikoina keskustelu jengirikollisuudesta on jämähtänyt pelkoon, ylhäältä alhaalle tulevaan huolipuheeseen, jossa jenginuoret...

lue lisää
Avoin työpaikka: projektityöntekijä

Avoin työpaikka: projektityöntekijä

  Nuorten Palvelu rekrytoi!  Haemme projektityöntekijää Meidän kylän nuoret -hankkeeseen  Hae 27.9.2023 mennessä.  Meidän kylän nuoret -hanke 2021-2024 Meidän kylän nuoret on Nuorten Palvelu ry:n 1.6.2021 käynnistynyt kehittämishanke. Hankkeen tarkoituksena on...

lue lisää
Hyvinvointia luovuudella!

Hyvinvointia luovuudella!

Ilta kaikille vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille! Hyvinvointi-illassa luovat menetelmät toimivat keskustelun pohjina, taidetaitoja ei tarvita - olet hyvä juuri sellaisena kuin olet! Käytämme kuvakortteja, maalaamme ja muovailemme hartiat alhaalla...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Asemakatu 7
70110 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Zemppari

Vertzi

Etsivä Nettityö

Nuorten reviireillä

Meidän kylän nuoret

Asiantuntijapalvelut

Vaikuttamistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi!