Liity jäseneksi

Jäsenenä olet tukemassa Nuorten Palvelu ry:tä ja tekemäämme työtä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenyys on myös mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua sekä saada ajankohtaista tietoa nuoriin ja nuorisotyöhön liittyen. Jäsenet käyttävät korkeinta päätösvaltaa järjestömme hallinnossa.

Lisätietoa toiminnastamme löydät Mitä teemme -välilehden alta. Parhaiten pääset mukaan toimintaan liittymällä järjestön jäseneksi. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 Jäsenhinnasto 

Jäsenmuoto Vuosimaksu €
Henkilöjäsen 10
Ainaishenkilöjäsen 50 kertamaksu
Kannatusjäsen 20 tai muu kannatusmäärä
Opiskelijajäsen 5

 

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan Liittymislomakkeen tai painamalla alla olevaa Jäseneksi liittymislomake painiketta.

 

Liittymislomake

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: