ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Vertzi – serveri nuorille

Mikä Vertzi?

Vertzi on 15 – 25 -vuotiaille nuorille suunnattu serveri, joka toimii Discordissa. Sinne voit tulla viettämään aikaa ja kirjoittelemaan yhdessä muiden nuorten kanssa. Vertzissä pyrimme hyvään yhteisöön ja tsemppaavaan ilmapiiriin. Keskustelun aiheita ei ole rajattu mihinkään tiettyyn, vaan jutellaan yhdessä siitä mikä milloinkin puhututtaa.

Vertzissä nuorten lisäksi keskusteluun osallistuu ja päivystää Nuorten Palvelu ry:n kouluttamia vapaaehtoisia VerkkoZemppareita (eli Vezat) sekä Nuorten Palvelu ry:n työntekijöitä.

Serverille voit liittyä milloin vain ja tutustua esim. sinne koottuihin linkkivinkkeihin, mutta aktiivista keskustelua tekstikanavilla siellä tapahtuu sunnuntaisin ja maanantaisin kello 18–20.

Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan Discordissa sekä Vertzin instassa (@vertzi_np). 

Tervetuloa mukaan!

Miten pääsen mukaan Vertziin?

Discordiin kirjautumiseksi sinun tulee luoda sähköpostiosoitteellasi käyttäjätunnus Discordiin. Älä huoli – sähköpostiosoitteesi ei näy muille kuin sinulle itsellesi, joten voit toimia Discordissa anonyymisti. Uusien jäsenten on vahvistettava sähköpostinsa Discordille, jotta voi liittyä serverille.

Voit liittyä Vertzin Discordiin klikkaamalla alla olevaa painiketta tai liittämällä kutsukoodin yGRJK5WfMa Discordin ”Liity palvelimelle” kohtaan.

 

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B (6. krs)
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: