Muutokset jäsentietoihin

Pidämme jäseniimme yhteyttä ja lähetämme vuosittain jäsenlaskun sähköisesti Membook-jäsenrekisteripalvelun kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta rekisteröityä palveluun eikä sinulla ole sähköpostitiliä, voimme tarvittaessa lähettää materiaalia myös postitse. On tärkeää, että yhteystietosi ovat ajantasalla!

Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi itse kirjautumalla omalle Membook-tilillesi tai ilmoittaa uudet tietosi meille ottamalla yhteyttä järjestökoordinaattoriin.

Jos haluat erota Nuorten Palvelu ry:n jäsenyydestä, voit jättää myös eroilmoituksen omalla Membook-tililläsi tai lähettää vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen joko sähköpostitse järjestökoordinaattorille tai kirjepostina osoitteeseen: Nuorten Palvelu ry, Tulliportinkatu 34, 70100 Kuopio.

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: