Tule yrityskumppaniksi

Yrityslahjoitus

Lahjoitus Nuorten Palvelu ry:lle on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Järjestömme on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon toimija ja rahalahjoitukset käytetään suoraan toimintaamme nuorten hyväksi. Lahjoituksen antaja voi määritellä itse, mitä työtä haluaa lahjoituksella tuettavan ja miten toivoo, että avustuksen käyttö raportoidaan. Vuonna 2019 ohjaamme lahjoituksia ja avustuksia erityisesti Etsivään nettityöhön, jossa autetaan ja tuetaan nuoria verkon välityksellä sunnuntaista tiistaihin ilta-aikaan. Etsivä työ kohtaa satoja nuoria verkossa vuosittain.

Yrityslahjoitus voi olla myös esimerkiksi viestintäapua, koulutussparrausta tai asiantuntija-apua. Ajan, koulutuksen tai palvelun lahjoittaminen on erittäin merkittävä lahjoittamisen tapa, jolla voi olla suuri merkitys toiminnallemme, sen näkyvyydelle tai vaikuttavuudelle nuorten arjessa.

Yritysyhteistyö

Järjestöllämme on hyviä kokemuksia kehittämisyhteistyöstä yritysten kanssa ja osa kumppaanuuksistamme on jatkunut jo vuosien ajan. Olemme tehneet yhteistyötä mm. ABC -liikennemyymäläketjun, alueosuuskauppojen, Citycon Oyj:n, Securitas Oy:n sekä matkailualan yrittäjien kanssa. Esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä on Nuorten oma järjestyksenvalvoja (Noja) -toiminta. Nuorisokasvatusjärjestönä olemme kiinnostuneita yhteistyöstä ennen kaikkea nuorten hyvinvointiin ja vapaa-ajan viettoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Yrityslahjoituksiin tai -yhteistyöhön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

Marja Pakarinen

toiminnanjohtaja
hallinto, talous, henkilöstöasiat, verkostot, viestintä

+ 358 40 487 4806
marja.pakarinen@nuortenpalvelu.fi

Pauliina Lampela

asiantuntija
Nuorten reviireillä -toiminta

yritysyhteistyö, Noja-toiminta, viestintä

+358 44 727 3098

pauliina.lampela@nuortenpalvelu.fi

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: