ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

DPR Bootcamp starttaa taas syyskuussa

Kaipaatko uutta tekemistä tai kavereita digipelaamisen rinnalle? Nyt se taas alkaa- DPR Bootcamp ryhmä! 🎮

DPR:ssä perehdytään pelaajan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveeseen pelikulttuuriin, mietitään tulevaisuuden toiveita ja pelataan yhdessä.

Bootcamp starttaa Pelitalo Muikussa, Pinarilla (os. Pyörönkaari 19, 2 krs.) torstaina 12.9. klo 13-16. Ryhmä kokoontuu viikoittain 3 tuntia kerrallaan 10 viikon ajan. Valmennuksessa ovat mukana Nuorten Palvelu ry:n Asta Keskisaari ja Vamos Kuopion Jarno Puustinen sekä Digipelirajat’on-vertaisvalmentaja Arttu.

”Ekalla kerralla jännitti ja tuntui vaivaannuttavalta enkä tainnut olla ainoa. Seuraavalla viikolla oli jo rennonpaa ja pelattiin yhdessä Path of Exilea. Kokeilin ekaa kertaa esim. geokätköilyä ja joka kerralla mulla oli kivaa.”

DPR Bootcamp


Puuduttaako yksin pelaaminen? Onko arki jumissa? 
DPR Bootcamp on 10 kertaa kokoontuva ryhmä, jota vetävät työparina Digipelirajattoman kouluttamat peliharrastaja (vapaaehtoinen) ja pelaamisesta kiinnostunut ammattilainen. Ryhmäläisten ideoiden mukaan uusia juttuja kokeillaan rennolla asenteella ja omaa arkea ajatellen. Digipelirajat’on-ryhmät pohjaavat pelaajien vertaisuuteen. Vertaisuus ryhmissä tarkoittaa sitä, että kaikki ryhmäläiset jakavat samankaltaisia kokemuksia digipelaamisesta. 

Kenelle?

  • Digipelaajille – juuri sinulle, joka toivot uutta otetta arkeen!

Mitä?

  • Tutustutaan toisiimme
  • Tuunataan omaa arkea
  • Pelataan porukalla
  • Mietitään ja kokeillaan uusia juttuja

Paljon pelaavien ryhmä kokoontuu viikoittain kolme tuntia kerrallaan. Ensisijaisesti ryhmät on suunnattu 18-29-vuotiaille paljon pelaaville ja omaa digipelaamistaan pohtiville. Koulutettujen vertaisvalmentajien tukena toimintaa ohjaavat sote- ja nuorisoalan ammattilaiset. Kaikki ryhmätoimintamme on maksutonta.

 

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta  👇

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3