Nuorten Palvelu ry juhlii tänä vuonna 50-vuotista työtään nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Vapaaehtoisten tekemä työ on järjestössämme merkittävässä roolissa, minkä kunniaksi Zemppari-tukihenkilötoimintamme järjestää juhlavuotenamme Hymyn tuojat -vapaaehtoisseminaarin 22.11.2019 Kuopion kaupungintalolla.

Tervetuloa mukaan seminaariin juhlistamaan kanssamme ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja vapaaehtoisuudesta, hyvän tekemisestä ja sen tuomasta hyvästä mielestä. Puhumassa mm. Rosa Meriläinen ja Frank Martela.

Seminaari on tarkoitettu niin ammattilaisille, jotka koordinoivat vapaaehtoistoimintaa, kuin kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille tai siinä jo mukana oleville. Päivän kestävä seminaari on maksuton (lounas omakustanteinen). Ilmoittaudu mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti!

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: