ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Iso apu elämässä, uskallan liikkua ulkona, en välitä muiden mielipiteistä, olen oppinut itsestäni paljon ja osaa nähdä omat hyvät puoleni!

Nuoren kommentti Zemppari-toiminnasta

Kaipaatko Zempparia?

Nuori, kaipaatko turvallisen aikuisen tukea arjen haasteisiin?

Jos olet noin 13 – 29 -vuotias pohjoissavolainen lapsi tai nuori, meidän kauttamme sinun on mahdollista saada aikuinen, luotettava ihminen arjen tueksi eli Zemppariksi.

Haluaisitko esimerkiksi käydä leffassa, kahvilla tai keilaamassa? Kaipaatko motivoijaa kouluasioiden hoitamiseen tai muihin arjen haasteisiin? Puuttuuko sinulta juttuseura tai oletko muuten yksinäinen?

Zemppari ja zempattava tapaavat sopimuksen mukaan 2–4 kertaa kuukaudessa. Toiminta lähtee siitä, mitä sinä, lapsi tai nuori, haluat tehdä. Voit esittää myös toiveita millaisen Zempparin haluaisit itsellesi, esim. sukupuoli, harrastukset jne.

Toiminta on zempattavalle lapselle tai nuorelle maksutonta. Zempparille korvaamme toiminnasta aiheutuvat kulut ennalta sovitusti.

Otathan rohkeasti yhteyttä, kerromme miellämme lisää!

Antton Raschka

vapaaehtoistoiminnan asiantuntija

Zemppari-toiminta
nuoret ja vapaaehtoiset

040 487 4683
antton.raschka@nuortenpalvelu.fi

Milla Romppanen

vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
Zemppari-toiminta

040 023 1693
milla.romppanen@nuortenpalvelu.fi

Hyvinvointia luovuudella!

Hyvinvointia luovuudella!

Ilta kaikille vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille! Hyvinvointi-illassa luovat menetelmät toimivat keskustelun pohjina, taidetaitoja ei tarvita - olet hyvä juuri sellaisena kuin olet! Käytämme kuvakortteja, maalaamme ja muovailemme hartiat alhaalla...

lue lisää
Tee hyvän mielen päätös ja ryhdy Zemppariksi!

Tee hyvän mielen päätös ja ryhdy Zemppariksi!

Haluaisitko saada iloa ja merkityksellisyyden kokemuksia nuoren kohtaamisesta? Zemppari toimii tukihenkilönä 13-29 -vuotiaalle nuorelle vapaaehtoispohjalta. Jokainen vapaaehtoinen koulutetaan Nuorten Palvelu ry:n puolesta. Zemppari on täysi-ikäinen luotettava...

lue lisää
Mistä merkityksellinen vapaaehtoistyö on rakennettu?

Mistä merkityksellinen vapaaehtoistyö on rakennettu?

Mistä merkityksellinen ja kukoistava vapaaehtoistyö on tehty? Uskon, että se koostuu neljästä elementistä: Yhteisöllisyydestä, tekemiseen uppoutumisesta, vastavuoroisista ihmissuhteista ja aikaansaamisen kokemuksesta. Toisinaan työelämässä tai opiskeluiden parissa voi...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3