ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Tee hyvän mielen päätös ja ryhdy Zemppariksi!

Haluaisitko saada iloa ja merkityksellisyyden kokemuksia nuoren kohtaamisesta?

Zemppari toimii tukihenkilönä 13-29 -vuotiaalle nuorelle vapaaehtoispohjalta. Jokainen vapaaehtoinen koulutetaan Nuorten Palvelu ry:n puolesta. Zemppari on täysi-ikäinen luotettava aikuinen, joka toimii nuoren kaverina vapaa-ajalla ja tukijana arjen kiemuroissa.

Toiminnan tarkoituksena on, että Zempparin seurassa nuori uskaltautuu laajentamaan elinpiiriään ja kokeilemaan uusia asioita. Toiminnan arki voi olla esim. kahviloissa, keilaamassa, teatterissa tai elokuvissa käyntiä tai oman harrastuksen etsimistä ja löytämistä.

Järjestönä korvaamme sekä Zempparin että nuoren toiminnasta aiheutuvat kulut. Toiveemme on, että vapaaehtoisella olisi aikaa pari tuntia kerran viikossa tai joka toinen viikko tavata nuorta. Zemppari-suhteet kestävät keskimäärin vuoden ja sen ajaksi vaaditaan sitoutumista toimintaan.

Jos vielä epäröit, onko tämä sinun juttusi, voit käydä koulutuksen ja päättää vasta sen jälkeen, lähdetkö mukaan toimintaan.

Koulutus on maksuton. Jos olet opiskelija ja pystyt liittämään vapaaehtoistoiminnan opintoihisi, olemme mielellämme tukemassa sitä.

 

Zemppari- koulutus Kuopiossa to 27.5. & la 29.5.2021 (yht. 9 h).
 
Voi osallistua hyvillä mielin; koulutus toteutetaan turvavälit sekä asianmukainen hygienia huomioiden.
 
Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu 19.5. mennessä: Pauliina Timonen, p. 044 744 9598

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3