Moikka!

Olen Marja Voutilainen savolainen nuori. Opiskelen Kuopiossa Seurakuntaopistolla nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi viimeistä vuotta. Nuorten Palvelu ry:llä aloitin harjoitteluni 7.10 ja olen mukana 22.11 asti. Työtehtäviini on sovittu Etsivä Nettityö. Tämä on minulle aivan uusi aluevaltaus. Viikot ovat olleet mielenkiintoisia. Olen päässyt tutustumaan nettinuorisotyöhön ja oppimaan paljon uutta. Odotan innolla mitä uutta opin vielä.

Aikaisempaa työkokemusta minulla on nuorisotalolta, jossa toimin apuohjaajana. Suunnittelin ja vedin siellä askartelukerhoa ja osallistuin muun toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Olen ollut myös koulun iltapäiväkerhossa, jossa toimin osana ohjaajatiimiä. Olin mukana päivän suunnittelussa ja toteutuksessa (pelit, leikit, valvonta, askartelu yms…)

Aikaisemmalta koulutukseltani olen kudonnan- ja ompelun artesaani. Lisäksi olen opiskellut ja tehnyt mosaiikki-, metallilanka-, keramiikka- ja lasitöitä. Lasista olen tehnyt ikkunakoristeita, mosaiikista tauluja, keramiikasta kuppeja- ja kulhoja ja metallilangasta koriste-esineitä ja tarjoiluastioita.

Vapaa- ajalla tykkään kuunnella musiikkia, katsella tv:tä, tehdä käsitöitä ja geokätköillä. Lisäksi vietän aikaa kavereiden kanssa ja tykkään matkustella kotimaassa ja tutustua eri paikkakuntiin.

~Marja

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: