ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP esittäytyy: toiminnanjohtaja Tatu Tossavainen

Olen Tatu, syntysavolainen sosiaalipedagogi, jolle filosofia, kirjallisuus, musiikki ja juustokakut ovat loputtomia inspiraation lähteitä. Olen toiminut yli kymmenen vuoden ajan heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten asian puolesta eri rooleissa: asiakastyössä vapaaehtoisena, aktivistina ja asiantuntijana. Ennen Nuorten Palvelu ry:tä työskentelin Setlementtiliikkeessä valtakunnallisen sukupuolisensitiivisen sosiaalisen nuorisotyön koordinaattorina.

Kolme viikkoa Nuorten Palvelussa työskenneltyäni olen saanut ihaillen ihmetellä, kuinka vahvasta väestä ja väkevästä arvopohjasta Nuorten Palvelu ry on tehty. Olen hyvin kiitollinen ja innoissani uudesta tehtävästäni ja nöyränä sen tuomien haasteiden edessä.

Meille Nuorten Palvelussa on selvää, ettei tämän päivän ihmisoikeuksiin, inhimillisyyteen ja ekologisuuteen liittyviä ongelmia ratkaise kukaan yksin, ja että vaikuttavia tekoja syntyy ainoastaan sitoutuneen, ennakkoluulottoman ja rohkean yhteistoiminnan seurauksena. Tarvitsemme aivan uudenlaista yhteistyötä suhteessa yhteisten päämäärien kirkastamiseen, sitoutumiseen ja toimintatapoihin. Lupaan itse toteuttaa tätä pyrkimystä intohimoisesti totuudellisuutta, nöyryyttä, kriittisyyttä ja rakkaudellisuutta vaalien.

Nuorten palvelu ry on lahjomattomien sosiaalisten liikkeiden joukkoa, jotka ajan saatossa ovat esimerkillisellä tavalla pyrkineet luomaan muutosta kohti ekososiaalisesti kukoistavaa yhteiskuntaa. Kutsun sinut mukaan, kuka ikinä sitten oletkin: ihmistyön käsityöläinen, asiantuntija, virkamies, poliitikko, journalisti, yrittäjä, nuori, vanhempi, läheinen tai valveutunut kansalainen.

Etsimme ja odotamme sinua.

Koska parempi huomen nuorille tarvitsee meitä ja yhdessä onnistumistamme.

 

Rakkaudellisesti,
Tatu Tossavainen
Toiminnanjohtaja

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3