Tule vapaaehtoiseksi verkkozemppariksi

Nuorten Palvelu on käynnistämässä uuden vapaaehtoistoiminnan, jossa voit toimia vapaaehtoisena verkkozempparina ja tukea apua tarvitsevia nuoria vertaistuki-chatissa Discordissa.

Verkkozempparit päivystävät sunnuntai- ja maanantai-iltaisin vapaaehtoisten muodostaman tiimin kanssa toimistollamme Kuopion keskustassa. Vapaaehtoiset toimivat chatissa moderaattoreina ja osallistuvat yhteiseen keskusteluun. Keskustelujen aiheet vaihtelevat päivän kuulumisista vakaviin aiheisiin. Tärkeää on luoda turvallinen yhteisö, johon nuoret voivat tuntea kuuluvansa ja saada vertaistukea.

Tarjoamme koulutusta ja ammatillista tukea vapaaehtoisillemme. Verkkozempparilla on myös mahdollisuus työnohjaukseen. Etsivän Nettityön ammattilaisemme ovat apuna ja tukena päivystysillan aikana.

Kiinnostuitko?

 

Etsimme parhaillaan vapaaehtoisia Verkkozemppari-toimintaan. Sujuuko sinulta kirjoittaminen? Uskotko, että jokaisella nuorella on oikeus tulla kuulluksi ja autetuksi? Voit olla esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, alan opiskelija tai muutoin kiinnostunut nuorten parissa toimimisesta. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää toimintaan osallistumisesta. Toivomme vapaaehtoisten olevan täysi-ikäisiä.

Seuraava koulutuksemme Verkkozemppari-toiminnasta järjestetään 10.09.2019. Ilmoittautua mukaan voit alla olevasta oranssista napista.

Haluamme haastatella sinut ennen koulutusta.

Turvallisuutta nuorelle

 

Nuorten Palvelu ry huolehtii siitä, että vapaaehtoistoimintamme on nuorille turvallista ja luottamuksen arvoista. Vapaaehtoista verkkozempparia sitoo vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus kaikista palvelussa olevia nuoria koskevista asioista. Haastattelemme ja koulutamme kaikki vapaaehtoisemme. Palveluun tulevat nuoret tietävät vertaistuki-chatin moderaattorien olevan vapaaehtoisia.

Pyydämme kaikilta nuorten kanssa toimivilta, vapaaehtoistoimintaan koulutettavilta, suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi Oikeusrekisterikeskuksesta (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014).

Asta Keskisaari

mediakasvattaja

Nuoruus online- toiminta

+35840 195 0502
asta.keskisaari@nuortenpalvelu.fi

 

 

Maarit Laakso

tuntityöntekijä

+35850 472 4984
maarit.laakso@nuortenpalvelu.fi

 

 

Toimisto lomailee 15- 26.7

Toimisto lomailee 15-26.7 välisen ajan!Tervetuloa taas 29.7-->Ihanaa kesää! Nuorten Palvelu ryTulliportinkatu 3470100 Kuopio puh. 0400 182 047nuortenpalvelu@nuortenpalvelu.fiY-tunnus 0292537-3 Toimintaa on tukemassa:       #nuortenpalvelu Henkilökunnan yhteystiedot...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: