ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Haluatko VerkkoZemppariksi?

Uskotko, että jokaisella nuorella on oikeus tulla kuulluksi ja autetuksi? Sujuuko sinulta kirjoittamalla kohtaaminen digitaalisessa ympäristössä? Tykkäätkö tiimityöstä? Hae VerkkoZemppariksi! Voit olla esimerkiksi yhteisöpedagogi tai sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alan opiskelija tai muutoin kiinnostunut nuorten parissa toimimisessa.   

VerkkoZemppari on mukana yhdessä Nuorten Palvelu ry:n työntekijöiden kanssa valvomassa ja osallistumassa keskusteluun vertaisalusta Vertzissä Discordissa. Keskustelujen aiheet vaihtelevat päivän kuulumisista vakaviinkin aiheisiin. Vertzi on monelle nuorelle tärkeä tukipilari ja vakituinen keskustelukanava. Tavoitteena on luoda turvallinen yhteisö, johon nuoret voivat tuntea kuuluvansa ja jossa he tulevat kuulluksi.  

Kiinnostuitko?

VerkkoZempparit päivystävät sunnuntai- ja maanantai-iltaisin vapaaehtoisista ja ohjaajista muodostetun tiimin kanssa toimistollamme Kuopion keskustassa tai ääniyhteydellä valtakunnallisesti. Vapaaehtoisena voit valita itsellesi parhaiten sopivat päivystysajat, päivystitpä sitten kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Tarjoamme koulutusta ja ammatillista tukea vapaaehtoisillemme. VerkkoZempparilla on myös mahdollisuus työnohjaukseen. 

Toivomme vapaaehtoisten olevan täysi-ikäisiä. Haluamme haastatella sinut ennen valintaa ja vapaaehtoiskoulutusta. Koulutus ei velvoita sinua mihinkään.

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua VerkkoZemppariksi täyttämällä alla olevan lomakkeen (rullaile lomaketta alaspäin) tai klikkaamalla tästä.

Turvallisuutta nuorelle

Nuorten Palvelu ry huolehtii siitä, että vapaaehtoistoimintamme on nuorille turvallista ja luottamuksen arvoista. Vapaaehtoista VerkkoZempparia sitoo vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus kaikista palvelua käyttävien nuorten asioista. Haastattelemme ja koulutamme kaikki vapaaehtoisemme. Palveluun tulevat nuoret tietävät vertaistuki-chatin moderaattorien olevan vapaaehtoisia.

Pyydämme kaikilta nuorten kanssa toimivilta vapaaehtoistoimintaan koulutettavilta suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi Oikeusrekisterikeskuksesta (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014).

Maarit

vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
Vertzi

050 358 0120
vertzaajat@nuortenpalvelu.fi

Hyvinvointia luovuudella!

Hyvinvointia luovuudella!

Ilta kaikille vapaaehtoisille ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille! Hyvinvointi-illassa luovat menetelmät toimivat keskustelun pohjina, taidetaitoja ei tarvita - olet hyvä juuri sellaisena kuin olet! Käytämme kuvakortteja, maalaamme ja muovailemme hartiat alhaalla...

lue lisää
Tee hyvän mielen päätös ja ryhdy Zemppariksi!

Tee hyvän mielen päätös ja ryhdy Zemppariksi!

Haluaisitko saada iloa ja merkityksellisyyden kokemuksia nuoren kohtaamisesta? Zemppari toimii tukihenkilönä 13-29 -vuotiaalle nuorelle vapaaehtoispohjalta. Jokainen vapaaehtoinen koulutetaan Nuorten Palvelu ry:n puolesta. Zemppari on täysi-ikäinen luotettava...

lue lisää
Mistä merkityksellinen vapaaehtoistyö on rakennettu?

Mistä merkityksellinen vapaaehtoistyö on rakennettu?

Mistä merkityksellinen ja kukoistava vapaaehtoistyö on tehty? Uskon, että se koostuu neljästä elementistä: Yhteisöllisyydestä, tekemiseen uppoutumisesta, vastavuoroisista ihmissuhteista ja aikaansaamisen kokemuksesta. Toisinaan työelämässä tai opiskeluiden parissa voi...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3