ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Auta lahjoittamalla aikaasi

Jokainen meistä haluaa olla merkityksellinen toiselle. Tehdä hyvää. Nuoret ovat yksi niistä ryhmistä, jotka tarvitsisivat nyt kaiken sen osaamisen, ajan ja vaivan, jonka vain suinkin onnistumme heille yhdessä antamaan.

Olemme Nuorten Palvelussa työskennelleet ammattilaistemme ja vapaaehtoistemme voimin yli viisikymmentä vuotta nuorten oikeuksia ja hyvinvointia edistäen – Yksinäisyyttä, ulkopuolisuutta, väkivaltaa, pahoinvointia ja syrjäyttämistä vastaan taistellen.

Etsimme nyt vapaaehtoisia varainhankintamme kehittämiseksi, jotta voisimme vastata siihen, mitä haavoittuvassa asemassa olevat nuoret tässä ajassa tarvitsevat.

Olisitko sinä yksi heistä?
Jos sinulla on osaamista ja kokemusta esimerkiksi viestintään ja markkinointiin, tuotteistukseen, tapahtumatuotantoon, rahankeräyksiin tai yleisesti varainhankintaan liittyen – pohdi lähtisitkö mukaan.

Mitä pyydämme?
Kahdeksan tuntia aikaasi helmi-maaliskuun aikana varainhankinnan kehittämiseksi vapaaehtoisista kootun ryhmän työskentelyyn osallistuen etänä tai paikan päältä käsin.

Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallista hyvää vallankumouksellisessa ja väkevässä seurassa.

Jos kiinnostuit, kerro siitä Tatulle torstaihin 16.2.2023 mennessä. Otamme sinuun yhteyttä takaisin heti perjantaina 17.2.2023.

Rakkaudellisesti,
Tatu Tossavainen
Toiminnanjohtaja
Nuorten Palvelu ry
+35840 487 4806

Kuva: Unsplash / Kelly Sikkema

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3