ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Etsimme näkemyksellisiä, rohkeasti ajattelevia ja sitoutuneita ihmisiä Nuorten Palvelun hallitukseen!

Uskomme, että on jokaisen nuoren oikeus tehdä huomisesta parempi. Meidän velvollisuutemme on tehdä tästä oikeudesta syntyvistä mahdollisuuksista totta.

Nuorten Palvelu ry on valtakunnallinen nuorisokasvatusjärjestö, joka on toiminut nuorten hyväksi viiden vuosikymmenen ajan. Nyt on aika kirkastaa tie rohkeasti kohti satavuotiasta Nuorten Palvelun yhteisöä. Seuraavat vuodet tulevat olemaan Nuorten Palvelussa kiehtovia, tulevaisuuden kannalta erittäin ratkaisevia ja täynnä todellisia vaikuttamismahdollisuuksia.

Ensi vuonna käynnistyvässä strategiatyössä, tarkoituksenamme on tutkia ja ihmetellä sitä, mistä Nuorten Palvelu kasvatus- ja nuorisoalan on asiantuntijaorganisaationa tehty, miten, missä ja keiden kanssa osaamisemme olisi parhaassa palveluksessa ja millaista tulevaisuutta meidän olisi viisainta luoda, jotta onnistuisimme entistä paremmin lunastamaan nuorille antamamme lupauksen.

Jos vastuulliset luottamustehtävät ja asiamme kiinnostavat sinua,
olet sydämellisesti tervetullut hakemaan osaksi väkevää yhteisöämme!

Tarkoituksenamme on koota moninainen, monipuolinen, hallitustyöskentelystä haltioitunut ja nuorten asialle omistautunut hallitus. Mikäli sinulta löytyy esimerkiksi viestintä-, vaikuttamis-, varainhankinta- tai tutkimusosaamista, voisit juuri sinä olla etsimämme henkilö.

Hallituksessa

  • toimit merkittävässä ja vastuullisessa vapaaehtoistehtävässä
  • vaikutat Nuorten Palvelun kasvuun ja kehitykseen heikommassa asemassa olevien nuorten asialle sitoutuneena asiantuntijaorganisaationa
  • saat mahdollisuuden tehdä merkityksellisiä asioita merkillisten ja merkityksellisten ihmisten kanssa.

Nuorten Palvelu ry:n hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-8 varsinaista jäsentä, joilla kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtajan toimikausi on vuosi ja hallitusjäsenten kaksi vuotta.

Hallituksen jäsenten ei tarvitse olla Nuorten Palvelu ry:n jäseniä.

Hallitus kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti lauantai-päivisin Kuopiossa. Hallituksen toimintaan on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Hallitustyöstä ei makseta palkkioita. Matkakulut hallituksen kokouksiin korvataan.

 

Jos kiinnostuit, hae paikkaasi Nuorten Palvelu ry:n hallitukseen täyttämällä oheinen hakemuslomake 9.11.2020 mennessä!

 

Lisätietoa saat hallituksen puheenjohtajalta Heli Airaksiselta,
helirantanen@hotmail.com
+35844 0884 558

Nuorten Palvelu ry:n syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2020 Kuopiossa. Julkaisemme kokouskutsun verkkosivuillamme viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etäyhteyksin.

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3