ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Etsivän Nettityön harjoittelija esittäytyy

Moikka!

Tänään täällä kirjoittelee Roosa, Etsivän nettityön uusi harjoittelija. Aloitin opintoihini kuuluvan harjoittelun tammikuun lopussa, ja jatkan sitä huhtikuun alkuun saakka. Hakeuduin tähän harjoitteluun, sillä olen aina halunnut työskennellä lasten ja nuorten parissa. Halusin myös käytännön työkokemusta mielenterveyteen liittyvästä työstä. Tähän mennessä harjoitteluni on ollut erittäin positiivinen ja silmiä avaava kokemus!

Opiskelen yhteiskuntatieteitä, pääaineenani sosiaalipsykologia. Minua on aina kiinnostanut erityisesti mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvät teemat, joten sitä kautta sosiaalipsykologia oli selvä valinta pääaineeksi. Olen sisällyttänyt opiskeluihini myös muita erilaisia kokonaisuuksia liittyen mielenterveyteen ja elämän erilaisiin kriiseihin ja taitoskohtiin.

Olen nauttinut opinnoistani, mutta kaivannut teoreettisuuden vastapainoksi käytännön kokemusta osaamisen täydentämiseksi. Siitä johtuen uskon, että Etsivän Nettityön harjoittelu on hyvä kohde kokea työelämää ja oppia uutta.

Ihmisenä olen huumorintajuinen höhöttäjä, jonka kanssa voi jutella aiheista maan ja taivaan välillä. Pidän kovasti eläimistä ja kauniista päivistä. Vapaa-ajallani pelailen erilaisia tietokonepelejä ja vietän aikaa ystävieni kanssa.

Odotan innolla teihin nuoriin tutustumista!

Nähdään päivystysiltoina 🙂

Terkuin Roosa

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3