ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Etsivän Nettityön harjoittelija esittäytyy

Moikka!

Olen Mona-Li ja aloitin elokuussa Nuorten Palvelulla harjoittelijana Etsivän Nettityön hommissa. Opiskelen Kuopiossa sosiaalipsykologiaa, jossa tutkitaan esimerkiksi ryhmien välisiä suhteita, asenteita ja identiteettiä. Vihdoinkin pääsen soveltamaan oppimistani käytännön työhön kohdatessani ihmisiä netin välityksellä.

Minua on aina kiinnostanut ihmisten toiminta sekä ihmisten käytöksen syyt ja siitä koituvat seuraukset. Olen halunnut oppia miten kohdata ihminen aidosti ja osata olla läsnä. Aiempaa kokemusta minulla ei ole tämänkaltaisesta työstä, mutta uskon että tämä harjoittelu on antoisa ja antaa hyviä valmiuksia tulevia työtehtäviä varten. Koen tärkeäksi auttamisen ja kuuntelemisen taidon ja eritoten tällaisina aikoina niiden merkitys korostuu entisestään. Mikäs sen mukavampaa kuin nähdä, että omasta toiminnasta on ollut apua jollekin.

Liikunta on ollut aina tärkeä osa arkeani, joten vapaa-ajalla minut voi nähdä lenkkeilemässä muun muassa Väinölänniemellä tai salilla painoja nostelemassa kuulokkeet korvissa. Näiden lisäksi ulkomaanmatkailu on ollut minulle elämäntapa lapsesta asti, joten heti kun koronatilanne helpottaa, niin lähden kokemaan uusia kulttuureja.

Tulevaisuudessa toivon pääseväni tekemään tämänkaltaista työtä juuri nuorten parissa ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja osallisuutta. Odotan innolla pääseväni tutustumaan teihin ruudun toisessa päässä oleviin ja juttelemaan teille kaikesta, mistä haluatte keskustella. Autan parhaani mukaan!

Mukavia kesäpäiviä kaikille ja pysykää terveinä!

Terkuin

Mona-Li

 

Kuvassa Kosin saari Kreikassa. Kuvaaja: Mona-Li Turunen.

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3