ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Kutsu kevätkokoukseen 13.4.2019

KUTSU: Nuorten Palvelu ry:n sääntömääräinen kevätkokous
AIKA: 13.4.2019 klo 16-18
Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 15.45
PAIKKA: Hotelli Katajanokka, Merikasarminkatu 1A, 00160 Helsinki

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

Tänä vuonna pakenemme viettämään Nuorten Palvelu ry:n sääntömääräistä kevätkokousta Helsinkiin Katajanokalle hotelliin, joka on rakennettu historiallisen lääninvankilan ja tutkintavankilan rakennuksiin. Vietämme lauantain 13.4. Katajanokalla oheisohjelman, ruokailun ja vuosikokouksen merkeissä. Pääsemme tutustumaan myös vankilan historiaan.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden, kuten tilinpäätöksen vahvistamisen ja vastuuvapauden myöntämisen, lisäksi sääntömuutosehdotus. Kokouksen asiakirjat ovat esillä ja jäsenten tutustuttavissa koko kevätpäivien ajan. Jos haluatte tutustua asiakirjoihin jo etukäteen, ne voidaan lähettää sähköpostitse. Voit tiedustella asiakirjoja toiminnanjohtajalta: marja.pakarinen@nuortenpalvelu.fi.

Jäsenet ovat tervetulleita majoittumaan Helsinkiin halutessaan jo perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Perjantai-iltana tarjoamme buffet-illallisen osallistujille ravintola Kuwanossa (http://www.kuwano.fi). Hotellimajoitus järjestetään kahden hengen huoneissa Hotelli Helkassa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittaa toiveen huonekaverista ja kertoa osallistuuko illalliselle.

Kevätkokouksen ohjelma, ohjelmaan sisältyvät ruokailut ja majoitus perjantaista lauantaihin ovat jäsenille maksuttomat. Matkat ovat omakustanteiset.

Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 5.4.2019 mennessä! Ilmoittautuminen TÄSTÄ LINKISTÄ tai järjestökoordinaattorille: Pauliina Timonen-Turtiainen, pauliina.timonen-turtiainen@nuortenpalvelu.fi, puh. +358 44 744 9598.

Toivottavasti tapaamme Helsingissä huhtikuussa!
Hallituksen puolesta Kuopiossa 29.3.2019
Marja Pakarinen, toiminnanjohtaja

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3