ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP esittäytyy: vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, Zemppari-toiminta, Riitta Rönkkö

Heipsis,

 

minä olen Riitta. Olen saanut tehdä NP:llä monenlaisia tehtäviä vuosien saatossa. Tällä hetkellä koordinoin yhdessä Nooran kanssa järjestön vapaaehtoistoimintaa. Eniten meillä on vapaaehtoisia zemppareita, joiden kanssa touhuamme täällä Kuopiossa sekä Iisalmessa ja Varkaudessa. Käytännössä siis etsimme uusia vapaaehtoisia toimintaa markkinoimalla, perehdytämme heitä ja saatamme yhteen mielestämme sopivan zempparin ja nuoren. Järjestämme lisäksi zemppareille ja nuorille monenlaista aktiviteettia. Zemppareille olemme aina käytettävissä ja annamme tukemme tärkeään tehtävään. Nuoria meidän ei tarvitse juurikaan etsiskellä, sillä heitä meidän toimintaamme hakeutuu tasaisena virtana ilman erityistä haeskelua. Järjestämme myös jonkin verran muita vapaaehtoistoiminnan koulutuksia.

Työssäni tykkään eniten ihmisten kohtaamisesta ja keskusteluista sekä nuorten, vapaaehtoisten sekä muiden tätä työtä ammattina tekevien kanssa. Ne avartavat omaa ajatusmaailmaa. Välillä asiat onnistuvat, mutta aika usein myös mennään metsään. Ei ehkä tunnu hauskalle sillä hetkellä, mutta naurattaa viimeistään puolen vuoden päästä. Ja taas oppii uutta. Olen kiitollinen maailman parhaista työkavereista. Heidän samanlainen huumorintajunsa (siis huono) ja jutut jaksavat naurattaa jokaisena työpäivänä.

 

Vapaa-ajalla vastailen äiti-huutoihin, kokkailen, teen käsitöitä, opiskelen ja liikun luonnossa 10-vuotiaan Jack Russelin terrierin kanssa.

 

Minuun voit olla yhteydessä missä asiassa vaan. Erityisesti jos asiasi koskee järjestömme vapaaehtoistoimintaa, soitahan tai laita viestiä.

Riitta Rönkkö

Riitta Rönkkö

vapaaehtoistoiminnan kehittäjä
Zempparitoiminta

+358 40 487 4683
riitta.ronkko@nuortenpalvelu.fi

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3