ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP harjoittelija Mirja esittäytyy

Syksyiset moikat toivottelee Mirja!

Olen yhteisöpedagogi opiskelija Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampuksella ja aloittelen opintojeni viimeistä harjoittelua Nuorten Palvelulla lokakuussa 2020. Nuorten Palvelun toiminta on minulle jo ennalta hieman tuttua vertzin ja zempparitoiminnan kautta ja nyt pääsen tutustumaan loppuvuodeksi Etsivään Nettityöhön. Toiveissa olisi päästä myös tutustumaan hieman muihin toimintoihin, mutta tämänhetkinen tilanne koronan suhteen täytyy ottaa huomioon harjoittelussani.

Kokemusta nuorisotyöstä minulla on kertynyt aikaisempien harjoittelujeni kautta nuorisotalolla tehtävästä työstä. Olen myös työskennellyt netissä toimivassa nuorille suunnatussa ryhmächatissa. Aikaisemmin ajattelin, että vahvuuteni on juuri kasvokkain tapahtuva kohtaaminen nuorten kanssa, mutta työkokemukseni kautta pääsin tutustumaan myös netissä tehtävään nuorisotyöhön, joka tempaisi minut mukaansa heti (en olekaan jäänyt ihan niin jälkeen tässä internet maailmassa kuin luulin :D). Etenkin näin poikkeusaikoina netin välityksellä toimivat kohtaamiset ovat arvokas tuki nuorille.

Kotoa multa löytyy yksi erittäin aktiivinen kohta 4-vuotias koira, jolta ei virta lopu koskaan, joten suuriosa kotoa vietetystä ajasta menee palloa heitellen ja koiran jekkuja ihmetellen. Lapsuuteni vietin maalla asuen luonnon keskellä, joten luonto on minulle tärkeä rauhoittumiskeino. Minut saattaakin löytää usein luontopoluilta kävelemästä ja kaunista luontoa ihmettelemästä, sekä revontulia metsästämästä yön pimeinä tunteina. Täytyy myös mainita, että olen aikaisemmalta ammatiltani leipuri kondiittori ja silloin tällöin tulee leivottua kotona jotain hyvää 😊

Harjoittelulta odotan uusia kokemuksia, onnistumisen iloa, paljon uutta tietoa ja työkaluja tulevia tehtäviä varten, sekä monia kohtaamisia nuorten kanssa. Minulle on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi niissä arjen pienissä ja suuremmissa hetkissä.

Hyvää syksyä kaikille, pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3