ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP:n harjoittelija Heljä esittäytyy

Heissan!

Olen Koistisen Heljä ja aloitin harjoittelijana Nuorten Palvelulla pääsiäisen jälkeen. Opiskelen yhteisöpedagogiksi Humanistisen ammattikorkeakoulun, tuttavallisemmin Humakin, Kuopion yksikössä. Tutkinnon ydinsisältöä ovat nuoriso- ja järjestötyö, joten Nuorten Palvelu, jossa nämä kaksi osa-aluetta yhdistyvät, oli minulle selkeä toive harjoittelupaikaksi.

Järjestötoiminta on minulle tuttua myös työelämän puolelta, mutta nuorille suunnatut palvelut ovat uudempi tuttavuus itselleni. Onkin hienoa, että pääsen harjoittelun aikana laajentamaan osaamistani niiden suhteen. Nuorten Palvelu tarjoaa mielestäni nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville tärkeitä, monipuolisia ja innovatiivisia palveluita, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin esimerkiksi Zemppari-tukihenkilötoimintaan sekä nuorille suunnatun Vertzi-ryhmächatin toimintaan. Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa nuorten kohtaamisen mahdollistavien digitaalisten palveluiden merkitys ja tärkeys korostuvatkin entisestään.

Yhteisöpedagogiopintojen lisäksi opiskelen draamakasvatusta avoimessa yliopistossa sekä teen voimauttavan valokuvan opintoja. Kirjoittaminen ja kielen kanssa painiskelu on minulle myös rakas harrastus ja työ, ja kuulun useaan erilaiseen kirjoittajayhteisöön. Kirjoittaminen on hyvä tapa puhdistaa päätä erilaisista mieltä vaivaavista asioista.

Viime kesänä hurahdimme perheeni kanssa myös veneilyyn, joten toivon, että edessä olisi oikein lämmin ja tyyni veneilykevät ja -kesä, ja ulkona uskaltaisi jälleen liikkua turvallisin mielin.

Heljä

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3