ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP:n harjoittelija Iida esittäytyy

Tervehdys lukijat! 

Olen Iida ja opiskelen terveydenhoitajaksi Helsingissä. Tämä on ensimmäinen blogitekstini, joten olkaa armollisia. Tosiaan minulla alkoi nyt syksyllä viimeinen vuosi terveydenhoitaja opintoja. Olen ollut nuorten parissa harjoittelussa koulumaailmassa, jolloin nuoria tuli kohdattua ala-astelaisista lukiolaisiin. Nyt pääsin tutustumaan harjoittelun kautta paremmin kolmannen sektorin toimintaan ja Nuorten Palvelu ry:n tarjoamaan tukeen nuorille.  

Harjoittelupaikkaa hakiessani googlailin hakusanoja ”palvelut nuorille”, ”kolmas sektori nuoret” ymsJonkin aikaa surffaillessa löysin Nuorten Palvelu ry:n sivut. Nettisivuilla tutustuin hieman NP:n toimintaan ja pohdiskelin tarjontaa omiin kriteereihini, joita harjoittelultani haluan päästä toteuttamaan.  Sivustolla on suunnattu harjoitteluun hakeville kokonaan oma osio, joka antoi paikasta positiivisen ja opiskelijaystävällisen kuvan. Otin yhteyttä sähköpostitse järjestökoordinaattoriin Pauliina Timoseen ja sovimme haastattelun. Sovimme että suorittaisin harjoittelun vertzissä ja pääsisin siinä osallistumaan muun muassa Discordissa toteutuvaan nuorten yhteiseen ryhmächattiin. 

Koen harjoittelusta olevan hyötyä tulevaisuudessa työskennellessäni terveydenhoitajana. Toivon harjoittelun tarjoavan minulle työkaluja nuorten kohtaamiseen ja keinoja tukea nuorta hänen elämänsä eri tilanteissaToivon myös saavani harjoittelun kautta enemmän tietoa vapaaehtoistyön ja kolmannen sektorin merkityksestä osana nuorten hyvinvointia. 

– Iida

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3