ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

NP:n harjoittelija Jenni esittäytyy

Heippa! 😊

Minä olen Jenni, ja suoritan opintoihini liittyvän harjoittelun Nuorten Palvelussa, Etsivän Nettityön hommissa tammi-maaliskuun aikana. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa yhteiskuntatieteitä, ja olen niin sivuaineissani kuin kandi- ja Pro Gradu -tutkielmassani suuntautunut lapsiin ja nuoriin. Teoriapainotteisten opintojen vastapainoksi halusinkin nyt saada vielä käytännönläheisempää kokemusta nuorten parissa. Olen toiminut Nuorten Palvelussa vapaaehtoisena Zempparina jo useamman vuoden, mutta viime aikoina minua on alkanut kiehtoa myös nuorten tapaaminen verkossa. Uskoisin, että tällainen kohtaamistyyli lisääntyy tulevaisuudessa, ja on mahdollisesti osa minun työnkuvaani myös.

Vapaa-ajalla olen suhteellisen intohimoinen penkkiurheilija, viimeisin hurahdukseni on F1-kisat 😎. Harrastukseni painottuvat pitkälti luovaan tekemiseen, ennen kaikkea piirtämiseen ja maalaamiseen sekä kirjoittamiseen. Tykkään myös todella paljon sisäkasveista, laskin että minulla on niitä tällä hetkellä 25 🤭. Lisäksi minulla on krooninen reissukuume, saa nähdä pakottaako korona vaihtamaan sen vaikka autokuumeeseen..

Uskon, että saan harjoittelusta paljon arvokasta oppia ja kokemusta sekä hyviä kohtaamisia! On mukava päästä juttelemaan teidän nuorten kanssa ja kuulla kaikkia teidän juttujanne, olen juurikin sitä varten täällä 🤗.

Oikein ihanaa ja lempeää vuotta 2021!

Jenni

 

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3