”Nuori viettää vapaa-aikansa ruudun ääressä pelaamalla pelejä. Välillä kuuluu kovaäänistä raivoamista tai turhautuneita huokaisuja. Nuori ei näe kavereita, ja puhuu sanoilla, joita ei ole aina helppo ymmärtää. Onko tämä normaalia vai pitäisikö tästä huolestua?”

NP:llä mediakasvattajana toiminut Asta Keskisaari kirjoitti ILONA-verkoston blogiin lisää aiheesta. Käy lukemassa lisää siitä, miksi nuori pelaa, pelaamisen hyödyistä ja haitoista sekä nappaamassa käytännön vinkkejä tästä.

Onko ILONA- verkosto sinulle tuttu?

Kuopion ILONA-verkosto on 2000-luvun alussa perustettu yhteistyöryhmä, joka koostuu Kuopion alueen lapsiperheiden parissa työskentelevistä järjestöistä. ILONA- yhteistyöverkosto toimii lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi.

Ihmisen ILONA blogissa tuodaan pilkahduksia lasten, nuorten ja perheiden elämästä sen kaikissa väreissä. Pilkahdukset ovat ajankohtaisia ja puhuttelevia ilmiöitä nykyajasta ja yhteiskunnasta. Kaikki ILONAN- blogipostaukset löydät tästä.

Blogia kirjoittavat

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: