ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Uusi järjestöassistentti esittäytyy

Hei!

Olen Lila, Nuorten Palvelun uusi järjestöassistentti, hauska tavata! Päädyin töihin Nuorten Palvelulle onnekkaan sattuman ansiosta, mutta niin parhaimmat asiat kai tapahtuvatkin, suunnittelematta ja tilaisuuksiin tarttumalla. Nuorten Palvelu työpaikkana kiinnosti etenkin siksi, että koen nuorten eteen tehtävän työn tärkeäksi, sekä kaipasin työtä, joka olisi merkityksellistä. Entuudestaan minulla ei ollut kokemusta alalta eikä järjestössä työskentelystä, joten olenkin todella iloinen saatuani tämän mahdollisuuden päästä tutustumaan alaan. Nyt jo pestini alkutaipaleella olen päässyt tutustumaan järjestömme eri hankkeisiin, mikä on ollut todella mielenkiintoista. Meillä työskentelee todella osaavia ammattilaisia, joiden työntekoa on inspiroivaa seurata!

Taustallani on opintoja maatalousalasta englannin kielen opiskeluun, joten voisi sanoa, että olen aikamoinen jokapaikanhöylä. Tulevaisuudessa siintävät vielä yhteiskuntatieteiden opinnot, mikäli vain opiskelupaikka aukeaa. Minua kiinnostaa etenkin hyvinvointi yhteiskunnassa sekä sen turvaaminen kaikille jäsenilleen, sekä erilaiset sosiaaliseen kestävyyteen liittyvät teemat. Olen luonteeltani aika utelias ja pyrin haastamaan itseäni opiskelemalla uutta, sillä tykkään uppoutua uusiin aiheisiin ja hankkia tietoa. Mielelläni kutsunkin itseäni ikuiseksi opiskelijaksi.

Vapaa-ajallani minut löytää tavallisesti keskeltä metsää seuranani Kasi-koirani. Luonnossa liikkuminen tuulettaa hyvin aivoja, ja se on hyvää vastapainoa näyttöpäätteen ääressä työskentelylle. Myös erilaiset musiikki- ja kulttuuritapahtumat ovat minulle mieluisia ajanviettotapoja, ja odotankin innolla kesän festareita. Olen loppujen lopuksi kuitenkin aikamoinen kotihiiri, joka viihtyy hyvin takkatulen ääressä ihan kotosalla.

Ihana kevät on jo nurkan takana, siispä toivotan valoisia kevätpäiviä kaikille teille!

Terveisin Lila

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3