ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Vertzin kesäterveiset

Ei varmaan kukaan olisi arvannut 2019 syksyllä, kun vertziä lähdettiin käynnistelemään, että maailma voi muuttua reilussa vuodessa näin paljon. Vertzin toiminta alusta alkaen on perustunut ajatukseen tarjota nuorille vertaistukea verkossa. Nyt kun elämme aikaa, jolloin kasvokkaista tukea ja palveluita ei ole saatavilla samalla tapaa kuin ennen poikkeustilaa, on vertzin tarve ja kysyntä kasvanut voimakkaasti.

STEA avasi koronavirustilanteeseen liittyvän ylimääräisen avustushaun keväällä 2020, jonka turvin ennaltaehkäisevä nuorisotyö voidaan varmistaa. Voimme todeta, että onkin onni onnettomuudessa, että vertzi saatiin polkaistua liikkeelle jo ennen poikkeusaikaa. Sillä rahoituksen saamisen edellytys oli, että toiminta voidaan käynnistää välittömästi rahoituspäätöksen jälkeen. Voimme siis työntekijöiden sekä vapaaehtoisten puolesta ilmoittaa, että vertzi on toiminnassa ja avoinna nuorille vuoden 2020 loppuun saakka! Jipii!

Vertzin toiminnasta on voitu todeta hyvin lyhyessä ajassa, että kävijämäärät ovat kasvussa. Lisäksi palautteen perusteella voimme kertoa, että nuoret kokevat saavansa vertzistä pystyvyyden ja selviämisen voimaa näinä poikkeusaikoina. Toiminnan on nähty myös auttavan nuoria pitämään kiinni muista rutiineista, kuten opiskelusta ja arjenhallinnan taidoista. Vertzi on tarjonnut heille turvallisen yhteisön, jossa tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Nappaa Nuorten Palvelu ry seurantaan Instagramista ja näet vertzin ohjaajien kesäterveiset tulevalla viikolla! Hyvää ja auringon täyteistä kesää, toivottaa vertziläiset & Nuorten Palvelu ry! =)

 

 

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3