ZEMPPARI

VERTZI

MEIDÄN KYLÄN NUORET

NUORTEN REVIIREILLÄ

TULE VAPAAEHTOISEKSI!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

VAIKUTTAMISTOIMINTA

#STOPkiusaamiselle kampanja on nyt käynnissä

Nyt se on käynnissä-  #STOPkiusaamiselle -kampanja, jossa Nuorten Palvelu ry on mukana ja lupaamme puuttua kiusaamiseen!

Joidenkin asioiden suhteen on hyvä olla nollatoleranssi. Kiusaaminen on yksi niistä.

Kampanjaa toteuttaa yhteistyökumppanimme Citycon Suomi, jonka kauppakeskusten henkilökunta – yli 3000 – aikuista on tehnyt STOP kiusaamiselle -lupauksen. Citycon on jo pitkään tehnyt yhteistyötä nuorison ja nuorison kanssa tekemisissä olevien toimijoiden kuten vartijoiden kanssa. Vaikka puhummekin kampanjasta, tarkoituksena on saada aikaan pysyvä muutos ja vähentää kaikenlaista kiusaamista niin kauppakeskuksissa, kuin missä tahansa muuallakin. Voit lukea kampanjan tiedotteen klikkaamalla tästä.

Lisäksi mukana on merkittävä liuta somevaikuttajia: oman lupauksensa kiusaamista vastaan tekevät Lakko, Tuure Boelius, Jennysvoices, Karoliina Tuominen, ZoneVD, Jasminsofi, Sara Parikka, Sara Vanninen, Pesojoonas, Jekku Berglund, Tamankylanhomopoika, Veerabianca, Minja Koskela sekä Sonja Aiello.

Kampanja rakentuu pitkälti stopkiusaamiselle.fi -kampanjasivun ympärille.  Kampanjasivulla ihmisillä on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan anonyymisti sekä antaa vinkkejä siihen, miten heidän mielestään kiusaamiseen voi puuttua ja miten sitä voi ehkäistä. Tarinoiden lisäksi sivustolle kootaan vaikuttajien videoita sekä instagrampostauksia. Tarkoituksena on saada kampanja leviämään ja haastettua mukaan mahdollisimman paljon sekä yksittäisiä ihmisiä että yrityksiä, yhdistyksiä, seuroja jne.

Lue mistä on kyse alla olevan painikkeen kautta ja liity mukaan kiusaamisen vastaiseen rintamaan julkaisemalla oma kannanottosi tai tarinasi kampanjan nettisivuilla tai #STOPkiusaamiselle hashtagilla somessa.

 

Voit lukea Cityconin tiedotteen kampanjasta klikkaamalla tästä.

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Nuorten Palvelu ry
Vuorikatu 26 B., 6 krs.
70100 Kuopio

nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3