Syksyn jäsenpäivät järjestetään 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Kuopiossa, jossa Nuorten Palvelu ry:n toimistokin sijaitsee.

Perjantaina 22.11. jäsenpäivät käynnistyvät vapaaehtoistyön seminaarilla Kuopion kaupungintalolla klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 10.11.

Jäsenpäivät jatkuvat lauantaina 23.11. klo 11 juhlavan lounaan, syntymäpäiväkahvituksen ja oheisohjelman merkeissä Palvelualan opistolla. Ilmoittautuminen lauantain juhlaosuuteen päättyy 10.11.

Lauantaipäivän päätteeksi on jäsenistön  syyskokous alkaen klo 15.30 (ilmoittautuminen paikan päällä ja valtakirjojen tarkistus klo 15.15). Jos osallistut vain syyskokoukseen, etkä lauantain juhlaohjelmaan, ei ennakkoilmoittautumista nettilinkin kautta tarvita.

Perjantain ja lauantain ohjelma sekä lauantain ruokailu ovat jäsenille ja jäsenjärjestöjen edustajille maksuttomat. Perjantain lounas omakustanteinen. Nuorten Palvelu tarjoaa päiväkahvin molempina päivinä. Majoitusta ja matkoja ei järjestetä järjestön taholta ja ne ovat omakustanteisia.

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Nuorten Palvelun 50-vuotista taivalta!

NP:n toimisto heinäkuun kiinni

Tulliportinkadun toimiston ovet ovat suljettuina heinäkuun 2020 ajan henkilöstön kesälomien vuoksi. Toiminnoista Etsivä Nettityö ja vertzi palvelevat tavanomaiseen tapaansa läpi koko kesän. Etsivä Nettityö auki sunnuntai-, maanantai- ja tiistai-iltaisin klo...

lue lisää

vertzi online 1.3 alkaen!

vertzi aukeaa taas!vertzi on ryhmächat 13-29-vuotiaille nuorille, joka toimii Discord -alustalla. Voit tulla vertziin juttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä muiden nuorten kanssa!vertzi on avoinna sunnuntai ja maanantai iltaisin klo 18-21. Poikkeusaukioloajoista...

lue lisää

Nuorten Palvelu ry
Tulliportinkatu 34
70100 Kuopio

puh. 0400 182 047
nuortenpalvelu@
nuortenpalvelu.fi

Y-tunnus 0292537-3

Toimintaa on tukemassa: